Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 23χρονο που λήστεψε και επιχείρησε να βιάσει 61χρονη – Στο νοσοκομείο η γυναίκα

Τον εφιάλτη έζησε μία 61χρονη τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς, στη Θεσσαλονίκη, καθώς ένας 23χρονος, με τον οποίο είχε δώσει ραντεβού, επιχείρησε να τη βιάσει.

Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πυλαίας-Χορτιάτη συνέλαβαν έναν 23χρονο αλλοδαπό για απόπειρα βιασμού, επικίνδυνη σωματική βλάβη και ληστεία σε βάρος 61χρονης.

Συγκεκριμένα, τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς, έπειτα από ραντεβού που είχε ο 23χρονος με την 61χρονη στην περιοχή της Πυλαίας, αποπειράθηκε με την απειλή χρήσης βίας να τη βιάσει, τη χτύπησε με το κράνος του και με ένα μπουκάλι και της αφαίρεσε το κινητό της τηλέφωνο.

Αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον 23χρονο, παρά την προσπάθεια του να διαφύγει και τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλε κατά τη σύλληψή του. Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, το κινητό τηλέφωνο της 61χρονης και ένα γαλλικό κλειδί. Η παθούσα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης όπου νοσηλεύεται, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Σύρος: 86χρονη πέθανε μέσα στο σπίτι της από αναθυμιάσεις μετά από βραχυκύκλωμα
Φιλοθέη: Πολλά ερωτήματα στην ΕΛΑΣ για τη διάρρηξη με λεία 1 εκατ. σε μετρητά και κοσμήματα
Chevron Right