Ελλάδα

Συνελήφθη στην Αθήνα διάσημος ξένος ηθοποιός του Χόλιγουντ – Απείλησε με μαχαίρι αστυνομικό

Ο ηθοποιός Ρούντι Γιάνγκμπλαντ καταδικάστηκε σε 10μηνη φυλάκιση με αναστολή και διατάχθηκε η διοικητική απέλασή του.

Στο Αστυνομικό Τμήμα Γαλατσίου κρατείται ο ηθοποιός του Χόλιγουντ, Ρούντι Γιάνγκμπλαντ, ο οποίος είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία «Apocalypto» του Μελ Γκίμπσον.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο ηθοποιός περνούσε έξω από το αστυνομικό τμήμα Κυψέλης. Σκόνταψε και έπεσε πάνω σε μια υπηρεσιακή μοτοσυκλέτα της ΕΛΑΣ. Ο σκοπός, όπως αναφέρουν πηγές της ΕΛΑΣ, πήγε να τον βοηθήσει και αντιλήφθηκε ότι είναι μεθυσμένος.

Ο Ρούντι Γιάνγκμπλαντ αντέδρασε έντονα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, βγάζοντας έναν σουγιά – απειλώντας τον αστυνομικό. Τελικά, συνελήφθη για αντίσταση κατά της Αρχής, απείθεια και οπλοκατοχή και κρατείται στο ΑΤ Γαλατσίου.

Βάσει πληροφοριών, ο ηθοποιός βρίσκεται στην Ελλάδα από τα τέλη Αυγούστου για τα γυρίσματα ταινίας. Ωστόσο, κατά τον έλεγχο εντοπίστηκε να έχει λήξει η τουριστική του βίζα και του επιβλήθηκε το μέτρο της διοικητικής απέλασης.

Σύμφωνα με τον 42χρονο, ο γιατρός του, του είχε πει ότι για λόγους υγείας δεν μπορεί να ταξιδέψει και έτσι είχε μείνει στη χώρα μας, τυπικά παρανόμως.

Η απόφαση του δικαστηρίου ήταν φυλάκιση 10 μηνών με τριετή αναστολή. Ο ίδιος έχει το δικαίωμα να καταθέσει αντιρρήσεις κατά της κράτησής του στην αρμόδια Διεύθυνση Αλλοδαπών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Ουκρανός γκραντμάστερ ξέσπασε σε λυγμούς μετά από ήττα του σε παρτίδα σκάκι - Συγκλονιστικό βίντεο
Αινιγματική δήλωση Στουρνάρα για την Προεδρία της Δημοκρατίας - Επίθεση σε ΣΥΡΙΖΑ για το 2015: Αν φεύγαμε από το ευρώ, θα είχαμε γίνει Συρία
Chevron Right