Ελλάδα

Δρόμος στη Καισαριανή θα ονομαστεί σε οδό «Θυμάτων Τεμπών»

Το όνομα «Θυμάτων Τεμπών» αποφασίστηκε να λάβει ο δρόμος που ενώνει την Καισαριανή με τη Λεωφόρο Κατεχάκη.

Δρόμος στην Καισαριανή θα πάρει το όνομα «Θυμάτων Τεμπών, με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στην πρώτη του συνεδρίαση για το 2025.

«Σε κλίμα έντονης συγκίνησης το Δημοτικό Συμβούλιο Καισαριανής κατά την πρώτη του συνεδρίαση για το 2025 αποφάσισε ομόφωνα την ονοματοδοσία της οδού που συνδέει την πόλη μας με την Λεωφόρο Κατεχάκη σε «Θυμάτων Τεμπών», ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού και μνήμης στα αδικοχαμένα θύματα» αναφέρει σχετικά ο Δήμος για τη συγκινητική πρωτοβουλία.

Η απόφαση ελήφθη παρουσία του πατέρα του Παναγιώτη Χατζηχαραλάμπους και της μητέρας του Σπύρου Βούλγαρη, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους στη μοιραία εκείνη σύγκρουση.

Κατά την εισήγηση ο δήμαρχος Ηλίας Σταμέλος ανακοίνωσε πως την ημέρα που θα γίνει η ονοματοδοσία θα τοποθετηθεί και αναθηματική πλάκα.

«Για μία ακόμη φορά η Καισαριανή αποδεικνύει ότι είναι πρωτοπόρος και στην ευαισθησία και στους αγώνες», ανέφερε ο πατέρας του Π. Χατζηχαραλάμπους, που ήταν κάτοικος της πόλης. «Εύχομαι κανένας γονιός να μην νιώσει τον πόνο που νιώθουμε εμείς», είπε, μεταξύ άλλων, η μητέρα του Σπύρου Βούλγαρη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
«Καλπάζει» η γρίπη: Δέκα νέοι θάνατοι και 13 σοβαρά κρούσματα σε ΜΕΘ
2o Ολοήμερο Συνέδριο της Πρωτοβουλίας για την Ψυχική Υγεία Παιδιών & Εφήβων
Chevron Right