Τραγωδία σημειώθηκε στις 11 το πρωί της Τετάρτης στον σταθμό του Μετρό Εθνικής Άμυνας, όταν άνδρας έπεσε στις γραμμές του συρμού.
Ο άνδρας από την πτώση κατέληξε.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Πυροσβεστική, «σορός άνδρα ανασύρθηκε από συρμό του Μετρό πλησίον του σταθμού “Εθνική ‘Αμυνα” και παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Στην επιχείρηση ανάσυρσης έλαβαν μέρος δώδεκα πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα».
H κυκλοφορία διεκόπη στον εν λόγω σταθμό.
Την δρομολόγηση έκτακτης λεωφορειακής γραμμής στην διαδρομή Κατεχάκη – Χαλάνδρι ανακοίνωσε η ΣΤΑΣΥ
Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε η ΣΤΑΣΥ, “για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού και μέχρις ότου αποκατασταθεί η κυκλοφορία σε ολόκληρη τη Γραμμή 3 του Μετρό, δρομολογήθηκε η έκτακτη λεωφορειακή γραμμή «Ειδικό Δρομολόγιο» που εκτελεί το δρομολόγιο Κατεχάκη – Χαλάνδρι και πραγματοποιεί στάσεις στους σταθμούς του Μετρό, που υπάρχουν στο τμήμα αυτό. Η κυκλοφορία στη Γραμμή 3 διεξάγεται στα τμήματα Δημοτικό Θέατρο – Κατεχάκη και Δουκίσσης Πλακεντίας – Αγία Παρασκευή, λόγω απόπειρας αυτοκτονίας ατόμου στον σταθμό Εθνική Άμυνα”.