Ελλάδα

Καβάλα: Νεκρός εντοπίστηκε 45χρονος, μέλος πληρώματος πλοίου στην Κεραμωτή

Η νεκροψία-νεκροτομή θα ρίξει φως στα αίτια θανάτου του α’ μηχανικού στο λιμάνι της Κεραμωτής Καβάλας.

Νεκρός εντοπίστηκε στην καμπίνα του 45χρονος, μέλος του πληρώματος επιβατηγού-οχηματαγωγού πλοίου, το οποίο βρισκόταν ελλιμενισμένο στο λιμάνι της Κεραμωτής Καβάλας.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε η λιμενική Αρχή Κερματωτής και στο σημείο μετέβη ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Τελικά, ο θάνατος του 45χρονου, που είχε την ειδικότητα του α’ μηχανικού, διαπιστώθηκε από γιατρό του Κέντρου Υγείας Νέστου.

Από το Β’ Λιμενικό Τμήμα Κεραμωτής του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θράκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
H Microsoft ανέδειξε ως παράδειγμα το ΑΙ του ελληνικού κτηματολογίου - Κι ας μην έχουμε ακόμη κτηματολόγιο
Ο Τραμπ νομιμοποιεί τη μίζα - Δίνει το ελεύθερο για δωροδοκία ξένων κυβερνήσεων από αμερικανικές εταιρείες
Chevron Right