Ελλάδα

Θρακομακεδόνες: Χειροπέδες σε δύο για τη μαφιόζικη εκτέλεση 47χρονου

Δύο άτομα έπεσαν στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ για τη δολοφονία 47χρονου στους Θρακομακεδόνες.

Στη σύλληψη δύο ανδρών προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ για τη δολοφονία 47χρονου τον περασμένο Δεκέμβριο στους Θρακομακεδόνες.

Υπενθυμίζεται πως στην ενέδρα θανάτου που είχαν στήσει, τραυμάτισαν σοβαρά έναν ακόμη άνδρα.

Το περιστατικό είχε γίνει στους Θρακομακεδόνες στις 15/12 του 2024 και σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία οι συλληφθέντες είναι αλλοδαποί.

Το χρονικό

Όπως έγραφε το iEidiseis  το σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε στους Θρακομακεδόνες, όπου δύο άτομα δέχθηκαν πυροβολισμούς έξω από κατάστημα στην κεντρική πλατεία.

Τα θύματα ήταν με ένα λευκό Audi.

Όταν είδαν τους δράστες φαίνεται να κατέβηκαν από το αμάξι και να άρχισαν να τρέχουν. Εκεί δέχθηκαν τους πυροβολισμούς.

Αποτέλεσμα ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του ενός και ο σοβαρός τραυματισμός του δεύτερου που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Και ο νεκρός και ο τραυματίας έχουν καταγωγή από την Αλβανία, ωστόσο ο ένας έχει ελληνική ταυτότητα.

Ο νεκρός ήταν επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης καφετέριας στα δυτικά προάστια, ενώ το 2009 είχε απασχολήσει τις Αρχές, ως εμπλεκόμενος με μέλη της Greek Μάφια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Φυλακές Κορυδαλλού: Γυναίκα επιχείρησε να περάσει μίνι συσκευές κινητού τηλεφώνου
Eurovision 2025: Έτσι θα εμφανιστεί στον Εθνικό Τελικό η Μαρίνα Σάττι - Αυτή είναι η διεθνής επιτροπή
Chevron Right