Ελλάδα

Σύρος: Σορός γυναίκας σε προχωρημένη σήψη εντοπίστηκε στα Μάλλια

Όλες οι ενδείξεις παραπέμπουν σε γυναίκα τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί από τα τέλη του 2024 στη Σύρο.

Σορός σε προχωρημένη σήψη βρέθηκε την Κυριακή 19 Ιανουαρίου στη Σύρο και συγκεκριμένα στην περιοχή του Πισκοπειού στη θέση Μάλλια.

Πρόκειται για γυναίκα η οποία βρέθηκε νεκρή σε υπαίθριο χώρο κοντά στο σπίτι της από πολίτη ο οποίος έκανε πεζοπορία με το παιδί του στην περιοχή της Σύρου.

Σύμφωνα με το Cyclades24.gr, ο άντρας διαπίστωσε ότι πρόκειται για πτώμα και ειδοποίησε αμέσως τις αστυνομικές αρχές.

Στο σημείο έφτασε η ΕΛΑΣ η οποία έχει αναλάβει τη διερεύνηση της υπόθεσης.

Σύμφωνα με τις ανεπίσημες πληροφορίες, η γυναίκα εκτιμάται ότι ήταν νεκρή για περισσότερο από ένα μήνα.

Θα ακολουθήσει η διαδικασία της νεκροψίας νεκροτομής για την ταυτοποίηση της σορού και για τα αίτια που προκάλεσαν το θάνατο.

Όλες οι ενδείξεις παραπέμπουν σε γυναίκα τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί από τα τέλη του 2024.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Με βροχές ξεκινά η εβδομάδα - Η πρόγνωση Κολυδά για τις επόμενες μέρες
Η στιγμή που οι μητέρες των τριών ομήρων παρακολουθούν την απελευθέρωση από τη Χαμάς (Βίντεο)
Chevron Right