Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Τα πρώτα λόγια του πατέρα του 2χρονου κοριτσιού που νοσηλεύεται με εγκαύματα

Το μικρό κοριτσάκι από τη Θεσσαλονίκη υπέστη εγκαύματα στο 60% του σώματός του.

Ένα κορίτσι 2 ετών από τη Θεσσαλονίκη νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», στην Αθήνα, αφού υπέστη εγκαύματα στο 60% του σώματός του.

Όλα έγιναν μέσα σε μία στιγμή, ύστερα από ανάφλεξη που έγινε την ώρα που ο 28χρονος πατέρας της έβαζε βενζίνη στο αυτοκίνητό του, με μπιτόνι, στην αυλή του σπιτιού τους. Από την ανάφλεξη, που ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί πώς συνέβη, τα ρούχα του παιδιού πήραν φωτιά με αποτέλεσμα να υποστεί εγκαύματα. Το παιδί διακομίσθηκε αρχικά στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» στη Θεσσαλονίκη, αλλά κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» στην Αθήνα. Μάλιστα, τα επόμενα 24ωρα θεωρούνται κρίσιμα για την κατάσταση του 2χρονου παιδιού από τη Θεσσαλονίκη.

Επίσης, τραυματισμένος στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ διακομίσθηκε και ο 28χρονος πατέρας του παιδιού, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία και θα παραπεμφθεί για δίκη. Από την πλευρά του, σύμφωνα με την εκπομπή «Tlive» του ALPHA που προβλήθηκε την Τετάρτη (29/05), ο πατέρας του κοριτσιού είπε στους αστυνομικούς ότι δεν μπορεί να αιτιολογήσει το περιστατικό που συνέβη.

Αναλυτικά, τα πρώτα λόγια του στους αστυνομικούς ήταν τα εξής: «Έβαλα βενζίνη στο αυτοκίνητό μου με μπιτόνι και χωνί. Τότε, η κόρη μου ήρθε από πίσω και με αγκάλιασε. Δεν μπορώ να δώσω μία εξήγηση πώς προκλήθηκε ο σπινθήρας, δεν μπορώ να το αιτιολογήσω».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Ισραήλ: Οι επιχειρήσεις στη Γάζα θα συνεχιστούν τουλάχιστον για άλλους επτά μήνες
«Μη βιαζόμαστε»: Η απάντηση Κολυδά για τον καύσωνα που έρχεται - «Υπάρχουν μεγάλες αποκλίσεις»
Chevron Right