Ελλάδα

Η πρώτη συνέντευξη Τύπου της Μαρίας Καρυστιανού μετά τη συλλογή 1,5 εκατ. υπογραφών για τα Τέμπη

Πρώτη συνέντευξη Τύπου της Μαρία Καρυστιανού, ως πρόεδρος του Συλλόγου Ατόμων Πληγέντων Δυστυχήματος Τεμπών.

Την πρώτη συνέντευξη Τύπου, μετά τη συλλογή 1,5 εκατομμυρίου υπογραφών, για τα Τέμπη, θα δώσει η Μαρία Καρυστιανού, ως πρόεδρος του Συλλόγου Ατόμων Πληγέντων Δυστυχήματος Τεμπών, την ερχόμενη Τετάρτη 5 Ιουνίου, στη 13:30 το μεσημέρι, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΔΣΑ.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση: «έχουν συγκεντρωθεί 1,5 εκατομμύριο υπογραφές Ελλήνων πολιτών, οι οποίοι απαιτούν, κατ’ εφαρμογήν του άρ. 73 παρ. 6 Σ, να συζητηθεί κα να ψηφιστεί στη Βουλή των Ελλήνων νομοθετικό πλαίσιο, ώστε να μην παραμένουν «γράμμα κενό» η ποινική ευθύνη Υπουργών και το σύστημα άρσης της βουλευτικής ασυλίας.

Στη συνέντευξη τύπου θα συμμετάσχουν η Πρόεδρος του Συλλόγου «ΤΕΜΠΗ 28-2-2023» η κ. Μαρία Καρυστιανού, ο Πρόεδρος της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος κ. Δημήτρης Βερβεσός, η Αντιπρόεδρος ΣτΕ ετ. κ. Μαρία Καραμανώφ και ο Αν. Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου Νομικής ΕΚΠΑ κ. Νίκος Παπασπύρου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Κυψέλη: Εντοπίστηκαν η 4χρονη και η προγιαγιά της που είχαν εξαφανιστεί
Στους G7 o Ερντογάν με πρόσκληση Μελόνι – Άνοιγμα των ισχυρών της Δύσης στον «Σουλτάνο»
Chevron Right