Ελλάδα

Πέθανε ξαφνικά ο εικονολήπτης του ΣΚΑΪ Σάββας Αϊδινίδης

Ο εικονολήπτης Σάββας Αϊδινίδης πέθανε την ώρα που έβλεπε τον τελικό κυπέλλου για το πρωτάθλημα Τύπου στο ποδόσφαιρο.

Πέθανε ξαφνικά σε ηλικία μόλις 49 ετών ο εικονολήπτης του ΣΚΑΪ Σάββας Αϊδινίδης.

Ο Σάββας χθες πήγε να παρακολουθήσει τον τελικό του κυπέλλου Τύπου, όπου αγωνίζονταν φίλοι και συνάδελφοι του, και μάλιστα κατέγραφε με την κάμερα του τον αγώνα. Ξαφνικά ένιωσε αδιαθεσία στο γήπεδο και δυστυχώς τον πρόδωσε η καρδιά του.

Ο 49χρονος ήταν παθιασμένος με τη δουλειά, ευγενής, φιλότιμος και πάντα χαμογελαστός, ο Σάββας τα τελευταία χρόνια εκτός από το καθημερινό ρεπορτάζ είχε καλύψει με αποστολές τους πολέμους στην Ουκρανία και τη Γάζα. «Όλοι οι δημοσιογράφοι και τεχνικοί του ΣΚΑΪ που συνεργαστήκαμε μαζί του εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τα δυο του παιδιά», αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ.

Φίλοι και συνάδελφοί του έκαναν γνωστή τη δυσάρεστη είδηση μέσω των social media.

«Όχι ρε Σάββα… όχι!

Ο οπερατέρ του ΣΚΑΙ Σάββας Αϊδινίδης έφυγε το απόγευμα από τον μάταιο τούτο κόσμο, μέσα στη βάρδια του. Τον γνώρισα στο Κίεβο, αλλά δέθηκα πολύ μαζί του στο Ισραήλ, που περάσαμε 33 δύσκολες μέρες τον περασμένο Οκτώβριο… Σπουδαίο παιδί! Φιλότιμος, καλόψυχος, αφάνταστα υποστηρικτικός, παθιασμένος με τη δουλειά, ερωτευμένος με την εικόνα, αφιερωμένος στο κανάλι, ατάραχος τη στιγμή του βομβαρδισμού, στοιβαρός μπροστά στον κίνδυνο! Σπάνιος άνθρωπος!

Έφυγε τόσο νωρίς… Δεν υπάρχουν λόγια, ούτε για τον άνθρωπο, ούτε για την οικογένεια του… Αχ ρε Σάββα,

Είχες μία καλή κουβέντα για τον καθένα, ένα χαμόγελο για κάθε δυσκολία, ένα κουράγιο για κάθε δοκιμασία… Ακόμη και στους καβγάδες μας, στα ξεσπάσματα του άγχους και της πίεσης της δουλειάς είχες τον τρόπο να σκας ένα χαμόγελο και με ένα βλέμμα καλοσύνης να τα σκεπάζεις όλα…

Κρίμα ρε Σάββα, κρίμα!

ΥΓ: συνδικαλιστές και εργοδοσία να θεσμοθετήσουν στη μνήμη του Σάββα ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ προληπτικές εξετάσεις για καρδιά και εγκεφαλικά, που θερίζουν στις μέρες μας όσους εργάζονται σε στρεσογόνες ειδικότητες.»

operater-skai_8fcfe.jpg

«Έφυγε έτσι αθόρυβα. Όπως πάντα αθόρυβα εμφανιζόταν και έφευγε» σημειώνει από την πλευρά του ο Μανώλης Τρίκας. «Έφυγε ο Σάββας. Ο αθόρυβος Σάββας. Ο υπομονετικός. Ο χαμογελαστός. Ο ονειροπόλος. Ο Σάββας που η ζωή του και η διαδρομή του θα μπορούσε να γίνει ένας τεράστιος τόμος. Πέρασε μέσα από κοσμοϊστορικές αλλαγές πιστός στις αρχές του αμετακίνητος. Ο Σάββας που έφαγε δύο ξεριζωμούς χωρίς να λυγίσει» τονίζει μεταξύ άλλων.

eikonoliptis-skai_b8440.jpg

«Δεν ξέρω τι να πω. Ελπίζω αυτό που έμαθα μόλις πριν από λίγο να είναι ψέμα. Ελπίζω…» αναφέρει ο δημοσιογράφος Σωτήρης Γιατζόγλου.

eikonoliprtis-aksi_35536.jpg

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Ο Άκης Σκέρτσος, σε ρόλο Κλουζώ, παρακολουθεί και αποκαλύπτει τα «νυχτοπερπατήματα» του Στέφανου – Το πάρτυ της Ύδρας
Μπάμπης Στόκας: «Κάποιοι προσπάθησαν να καπηλευτούν τον αγώνα της Μαρίας Καρυστιανού»
Chevron Right