Ελλάδα

Ακινητοποιημένες 50 νταλίκες στα διόδια των Μαλγάρων: Αντιδρούν οι οδηγοί

Οι νταλίκες παραμένουν στο σημείο έπειτα από υπόδειξη της τροχαίας λόγω της επικείμενης κακοκαιρίας «Αυγή».

Οι νταλίκες που παραμένουν στο σημείο των Μαλγάρων είναι τουλάχιστον 50 και θα βρίσκονται εκεί μέχρι το πέρας της κακοκαιρίας «Αυγή».

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η ΕΡΤ, οι οδηγοί αντιδρούν για αυτήν την απαγόρευση. Συγκεκριμένα αναφέρουν ότι δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί δεν τους επιτρέπεται να συνεχίσουν την πορεία τους καθώς ο καιρός φαίνεται αρκετά ηλιόλουστος.

Οι οδηγοί μπορούν να συνεχίσουν μόνο μέσω Ιονίας οδού ή όσοι πάνε προς Βόλο. Αρκετοί είναι από Πολωνία, Βουλγαρία, Τουρκία και Σερβία.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουν οι ίδιοι από την Τροχαία, η απαγόρευση θα ισχύσει μέχρι το πρωί της Τετάρτης 31 Ιανουαρίου.

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Mega: Τι θα γίνει με την πρωινή ζώνη – ο ρόλος της Σίσσυς Χρηστίδου και του Νίκου Μουτσινά
NBA: Συνελήφθη ο Ραζόν Ρόντο για κατοχή όπλου και ναρκωτικών
Chevron Right