Έντρομοι βγήκαν από την θάλασσα οι λουόμενοι της παραλίας του Αγιόκαμπου στη Λάρισα όταν είδαν να κινείται πολύ κοντά στην ακτή ένα ψάρι που θύμιζε καρχαριοειδές.
Τελικά όμως, το ψάρι που έκοβε βόλτα στα ρηχά δεν έχει καμία σχέση με καρχαριοειδές.
Σύμφωνα με τον δήμαρχο Αγιάς Αντώνη Γκουντάρα και τον διοικητή του Λιμενικού Τμήματος Αγιοκάμπου Χρήστο Αντωνίου, πρόκειται για βασιλική ζαργάνα που έχει εμφανιστεί και άλλες φορές στα παράλια της περιοχής και δεν είναι σε καμιά περίπτωση επικίνδυνη.
Δεν ήταν τελικά καρχαριοειδές το ψάρι που τρόμαξε τους λουόμενους στην παραλία του Αγιόκαμπου στη Λάρισα καθώς κινούνταν σε απόσταση ανα
Μάλιστα το ψάρι κατέγραψε σε βίντεο και έμπειρος ψαροντουφεκάς ο οποίος βούτηξε στα νερά για το σκοπό αυτό και διαβεβαιώνει πως επρόκειτο για βασιλική ζαργάνα που βγήκε στα ρηχά.