Ελλάδα

Στο ελικοδρόμιο των Παξών γέννησε μια 28χρονη τα δίδυμα αγοράκια της

Δύο υγιέστατα αγοράκια γέννησε μια 28χρονη, στη 1 μ.μ., στο ελικοδρόμιο των Παξών

Δύο υγιέστατα αγοράκια γέννησε μια 28χρονη, στη 1 μ.μ., στο ελικοδρόμιο των Παξών, όπου είχε μεταφερθεί προκειμένου με ελικόπτερο του ΕΚΑΒ να διακομισθεί στο νοσοκομείο της Κέρκυρας.

Λόγω των ισχυρών νοτιάδων που πνέουν στο Ιόνιο από χθες δεν υπήρχε νωρίτερα τρόπος μεταφοράς της γυναίκας στην Κέρκυρα. Ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας Παξών, Μιχάλης Κάντας, έκρινε πως η έγκυος γυναίκα που είχε πόνους τοκετού, έπρεπε επειγόντως να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Κέρκυρας και κάλεσε επιχειρησιακά ελικόπτερο.

Όπως είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ.Κάντας το ελικόπτερο του ΕΚΑΒ έφτασε από το Άκτιο, με γιατρό και νοσηλευτή. Ο ίδιος συνόδεψε την έγκυο στο ασθενοφόρο από το Κέντρο Υγείας μέχρι το ελικοδρόμιο, όπου μόλις έφτασαν, άρχισε ο τοκετός της γυναίκας. Μαζί με τους συναδέλφους του από το ελικόπτερο ξεγέννησαν την γυναίκα στο φορείο του ασθενοφόρου.Τα δύο αγοράκια γεννήθηκαν με χρονική διαφορά ενός τετάρτου και τυλιγμένα σε ισοθερμικές κουβέρτες μεταφέρθηκαν με το ελικόπτερο στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας και από εκεί στο νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Η αμήχανη απάντηση: «Κύριε Χατζηδάκη, έχετε μιλήσει με τον πρωθυπουργό για την παρακολούθηση;» (βίντεο)
Τζάνετ Γέλεν: Μια ενδεχόμενη ειρηνευτικής συμφωνίας Μόσχας - Κιέβου σημαίνει επανεξέταση των κυρώσεων
Chevron Right