Ελλάδα

Χανιά: Άγριο bullying με θύμα 15χρονο μαθητή – Τον χτύπησαν και του έβαλαν σακούλα στο κεφάλι

Οι τρεις νταήδες τιμωρήθηκαν με διήμερη αποβολή για το bullying σε συμμαθητή τους σε σχολείο των Χανίων, ενώ ενημερώθηκαν και οι οικογένειές τους.

Όλο και πληθαίνουν τα περιστατικά bullying. Το τελευταίο «επεισόδιο» σημειώθηκε σε σχολείο των Χανίων με θύμα έναν 15χρονο και δράστες τρεις συμμαθητές του.

Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα zarpanews.gr, ο 15χρονος έχει βρεθεί στο «στόχαστρο» των νταήδων από την αρχή της σχολικής χρονιάς, χωρίς δυστυχώς το σχολείο να έχει καταφέρει να παρέμβει αποτελεσματικά.

Το αποκορύφωμα ήταν πως το πρωί της Δευτέρας τρεις μαθητές επιτέθηκαν στον συμμαθητή τους όχι μόνο λεκτικά, αλλά και σωματικά, τον χλεύασαν, τον χτύπησαν και του έβαλαν σακούλα στο κεφάλι.

Όλοι οι εμπλεκόμενοι είναι μαθητές της Α’ λυκείου σε Γενικό Λύκειο των Χανίων.

Στους δράστες επιβλήθηκε διήμερη αποβολή από το σχολείο, ενώ ενημερώθηκαν σχετικώς και οι οικογένειές τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Άντζελα Δημητρίου - τι δήλωσε η δικηγόρος της: «Μπροστά στα γεγονότα στην Αμερική ήταν και ο Χρήστος Δάντης»
Χάος στη Γερμανία: Απεργία σε 11 αεροδρόμια - Ακυρώνονται πτήσεις
Chevron Right