Ελλάδα

Μέγαρα: Επιτέθηκαν σε 15χρονο – Διακομίσθηκε στο νοσοκομείο

Στο νοσοκομείο κατέληξε – ευτυχώς εκτός κινδύνου – ένας 15χρονος ύστερα από επίθεση που δέχθηκε στα Μέγαρα από αγνώστους.

Ένας 15χρονος έπεσε, το βράδυ της Παρασκευής (05/05), θύμα επίθεσης από αγνώστους στα Μέγαρα και ο ανήλικος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε το OPEN, άγνωστοι χτύπησαν ένα ανήλικο παιδί στην περιοχή των Μεγάρων. Οι επιβαίνοντες ενός αγροτικού οχήματος σταμάτησαν ένα 15χρονο αγόρι, το οποίο κινείτο στην περιοχή εκείνη τη στιγμή. Τον χτύπησαν, το παιδί διακομίσθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας της περιοχής και εν συνεχεία στο νοσοκομείο Παίδων.

Όλα δείχνουν πως η επίθεση είχε στόχο τη ληστεία και ευτυχώς ο νεαρός νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Ο 15χρονος αντιστάθηκε και έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, οι άγνωστοι τον χτύπησαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Κώστας Αλεξίου: Οι μέρες της ΝΔ στον αθλητισμό
MasterChef 2023: Ο απίστευτος καβγάς Μαρίας και Νίκου για τις… μανάδες
Chevron Right