Ελλάδα

Λαύριο: Εξαφανίστηκε η 51χρονη Μαρία – Τι αναφέρει το Χαμόγελο του Παιδού

Συναγερμός για την εξαφάνιση 51χρονης από το Λαύριο.

Συναγερμός σήμανε το για την εξαφάνιση της 51χρονης Μαρίας Κολυβά την Δευτέρα 1 Ιουλίου 2024, από την περιοχή Πούντα Ζέζα του Λαυρίου.

Ειδικότερα, στην ανακοίνωσή του για την εξαφάνιση, το «Χαμόγελο του Παιδιού» αναφέρει συγκεκριμένα ότι η εξαφάνιση της 51χρονης, έγινε στο Λαύριο την 1η Ιουλίου μαζί με το αυτοκίνητό της μάρκας Toyota Corolla του 2005, ασημί χρώματος, ενώ είναι άγνωστο το τί φορούσε.

Η γυναίκα έχει μακριά μαλλιά ξανθού χρώματος, πράσινα μάτια, ύψος έχει 1,60 και εύσωμη σε βάρος.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε για την εξαφάνισή του σήμερα, 02/07/2024, και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης, κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς της, καθώς συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app όπου υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση».

Εξαφάνιση, Λαύριο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Μεγάλη Βρετανία: Αντίστροφη μέτρηση για τις πρώτες εκλογές εδώ και 5 χρόνια
The 2Night Show: Γιώργος Μαργαρίτης και MamaTsita καλεσμένοι στον ΑΝΤ1
Chevron Right