Ελλάδα

Έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη: Σε χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε η 39χρονη τραυματίας

Η 39χρονη που τραυματίστηκε κατά τη φονική έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση θραύσματος, ενώ έγινε, παράλληλα, αποκατάσταση κατάγματος στη κνήμη.

Σε χειρουργική επέμβαση, κατά την οποία έγινε αφαίρεση θραύσματος και σε αποκατάσταση κατάγματος κνήμης υποβλήθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης η 39χρονη, η οποία τραυματίστηκε στην περασμένη Κυριακή κατά τη φονική έκρηξη στη Κωνσταντινούπολη.

Όπως ανακοινώθηκε από το Νοσοκομείο, η ασθενής ακολουθεί την ενδεδειγμένη θεραπευτική αγωγή, σύμφωνα με τις υποδείξεις των θεραπόντων ιατρών, και θα παραμείνει για νοσηλεία για όσο χρονικό διάστημα κριθεί αναγκαίο.

Η 39χρονη έφτασε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, χτες βράδυ, με τουρκικό ασθενοφόρο και παρελήφθη από ιατρική ομάδα του Νοσοκομείου. Πραγματοποιήθηκε εισαγωγή στην Ορθοπαιδική Κλινική και για την αξιολόγηση της κατάστασης της υγείας της έγιναν όλες οι απαιτούμενες εξετάσεις.

Ο ιατρικός έλεγχος επιβεβαίωσε την ύπαρξη θραύσματος στο κάτω άκρο και κατάγματος κνήμης.

Μετά από εκτίμηση εξειδικευμένης ομάδας ιατρών, κρίθηκε απαραίτητο να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση του θραύσματος και την αποκατάσταση του κατάγματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Κάλυμνος: Πατέρας εξέδιδε την 14χρονη κόρη του για 5-10 ευρώ
Πρωτοφανείς εικόνες σε σούπερ μάρκετ: Έβαλαν αντικλεπτικά σε… βρεφικά γάλατα
Chevron Right