Ελλάδα

Σάκης Αρναούτογλου: Πολλές βροχές, οι περιοχές – Ο καιρός μέχρι 25 Νοεμβρίου

Έντονα καιρικά φαινόμενα τις επόμενες μέρες. Το δελτίο καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου.

Χαλάει ο καιρός τις επόμενες ώρες και σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου θα έχουμε ακόμη και έντονα καιρικά φαινόμενα στα ΒΔ της χώρας.

Ειδικότερα, από το πρωί της Πέμπτης θα έχουμε βροχές και καταιγίδες σε ολόκληρη τη Δυτική Ελλάδα, ενώ στη βόρεια Ελλάδα θα έχουμε μπόρες στην ανατολική Μακεδονία και την Θράκη.

Στις Κυκλάδες θα έχουμε ηλιοφάνεια, ενώ άστατος θα είναι ο καιρός στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Από το μεσημέρι και μετά ο καιρός θα ηρεμήσει στα Δωδεκάνησα, στη βόρεια Ελλάδα επίσης θα έχουμε βελτίωση, αλλά βροχές θα έχουμε στη Δυτική Ελλάδα. Το βράδυ άστατος θα παραμείνει ο καιρός στα κεντρικά και νότια Δυτικά θα έχουμε βροχές όπως και στην Αττική, αλλά και στην Λήμνο και την Χίο.

Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιάδες 5-6 μποφόρ και η θερμοκρασία το μεσημέρι στους 22 στα κεντρικά ηπειρωτικά. Στους 20 στο Ιόνιο και στους 20-21 στο Αιγαίο.

Στην Αττική θα έχουμε το πρωί λίγα σύννεφα και το βράδυ ίσως τοπικές καταιγίδες και μπόρες. Η θερμοκρασία στους 11 με 23 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε επίσης συννεφιά με τοπικές βροχές, αλλά μέσα στην ημέρα ο καιρός θα βελτιωθεί. Η θερμοκρασία από 11 έως 18 βαθμούς.

Την Παρασκευή άστατο καιρό θα έχουμε στο ανατολικό Αιγαίο καθώς επίσης και στην δυτική Ελλάδα. Η θερμοκρασία στους 21 βαθμούς στα κεντρικά.

Το Σάββατο θα έχουμε μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας αλλά στα δυτικά και στα ανατολικά θα έχουμε αστάθεια και νέα φαινόμενα. Η θερμοκρασία στους 22 βαθμούς.

Την Κυριακή οι βροχές θα δυναμώσουν και άλλο και εκτός από τα δυτικά θα ενισχυθούν και στα βόρεια της χώρας. Η θερμοκρασία στους 24 βαθμούς στα κεντρικά.

Τη Δευτέρα το χαμηλό βαρομετρικό θα στροβιλίζεται γύρω από τον εαυτό του δίνοντας νέες και πολλές βροχές. Η θερμοκρασία στους 21 βαθμούς στα κεντρικά ηπειρωτικά.

Σύμφωνα πάντως με τον Σάκη Αρναούτογλου έως και την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου σε ολόκληρη την Ευρώπη θα έχουμε πολλές βροχές και χιόνια έως τα ορεινά της βόρειας Ελλάδας.

 

 

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Έλον Μασκ: Νέο τελεσίγραφο στους εργαζομένους του Twitter - Τι ζητά
ΗΠΑ - Καλιφόρνια: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε αστυνομικούς – 25 τραυματίες
Chevron Right