Ταλαιπωρία για τους οδηγούς με ουρές χιλιομέτρων στην άνοδο του Κηφισού. Σύμφωνα με την κίνηση στους δρόμους αυτή την ώρα, το μποτιλιάρισμα αρχίζει από το ύψος του Νέου Φαλήρου και φτάνει μέχρι και την έξοδο της Λιοσίων. Μποτιλιάρισμα έχει και στην κάθοδο του Κηφισού και συγκεκριμένα από την Κηφισιά μέχρι και τη Νέα Φιλαδέλφεια.
Χαμηλές ταχύτητες στην Αττική Οδό
Με πολύ χαμηλές ταχύτητες κινούνται τα αυτοκίνητα στην Αττική Οδό τόσο στην έξοδο προς Μεταμόρφωση όσο και στο ρεύμα προς αεροδρόμιο και συγκεκριμένα από τη Μεταμόρφωση μέχρι και την έξοδο της Κηφισίας.
Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο
10’-15’ από κόμβο Μεταμόρφωσης έως κόμβο Κηφισίας.
Καθυστερήσεις 10'-15' στην έξοδο για Πειραιά στο ρεύμα προς Ελευσίνα. https://t.co/qIoofZ66hp— Attiki Odos Traffic (@aodostraffic) November 20, 2023
Ταλαιπωρία και στην Κηφισίας
Μποτιλιάρισμα επικρατεί στην Κηφισίας στο ανοδικό ρεύμα από Εθνικής Αντιστάσεως έως και το Μαρούσι και στην κάθοδο από το ΚΑΤ μέχρι και το ύψος του Κολεγίου Αθηνών. Προβλήματα επίσης παρατηρούνται στην άνοδο της Βασιλίσσης Σοφίας από το ύψος της Ηρώδου Αττικού έως και το Χίλτον και στην κάθοδο της Βασιλέως Κωνσταντίνου προς Καλλιμάρμαρο.
Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε LIVE την κίνηση στους δρόμους αυτή την ώρα μέσα από τον live χάρτη της Google.