Ελλάδα

Σοκ στη Χαλκίδα: Συμμαθητές 15χρονης διακινούσαν ψεύτικες άσεμνες φωτογραφίες της

Η επεξεργασμένη φωτογραφία της ανήλικης από τη Χαλκίδα αναρτήθηκε αρχικά σε κλειστή ομάδα τεσσάρων ατόμων στο Instagram.

Στη Χαλκίδα, μαθήτρια Γ’ Γυμνασίου ενημερώθηκε από συμμαθητή της ότι σε κλειστές ομάδες χρηστών μέσα στο Instagram κυκλοφορούν φωτογραφίες, στις οποίες εμφανίζεται γυμνή και μάλιστα σε ερωτικές σκηνές με άλλους.

Το ανήλικο κορίτσι πήγε και είπε στη μητέρα της τι έχει συμβεί και αμέσως μητέρα και κόρη πήγαν στο Τ.Α. Χαλκίδας καταγγέλλοντας το τι έχει συμβεί. Ανέφερε, συγκεκριμένα, ότι η ψεύτικη επεξεργασμένη φωτογραφία αναρτήθηκε αρχικά σε κλειστή ομάδα τεσσάρων ατόμων στην εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης Instagram και, στη συνέχεια, ανέβηκε και σε δεύτερη κλειστή ομάδα περίπου 20 ατόμων στην ίδια εφαρμογή.

Η ανήλικη είπε στους αστυνομικούς ποιοι ήταν οι συμμαθητές της που δημιούργησαν και διακινούσαν το πορνογραφικό υλικό με πρωταγωνίστρια την ίδια. Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο 14χρονων για πορνογραφία ανηλίκων, συκοφαντική δυσφήμιση και τη νομοθεσία περί προσωπικών δεδομένων. Επίσης, σχηματίστηκε δικογραφία και για τους γονείς των δύο συμμαθητών για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Θεσσαλονίκη: Νεκρός 84χρονος – Έπεσε στη θάλασσα με το αυτοκίνητο
Άδωνις Γεωργιάδης: Η νέα δήλωσή του για το πλαφόν των 3 ευρώ στα φάρμακα
Chevron Right