Ελλάδα

Σοκ στη Χαλκίδα: Ληστεία από ανήλικους μέσα σε σχολείο

Ανήλικοι έκαναν ληστεία σε σχολείο στη Χαλκίδα.

Για ληστεία κατά συναυτουργία σε σχολείο στη Χαλκίδα συνελήφθησαν ανήλικοι την Πέμπτη (15/9).

Πρόκειται για δύο ανήλικους που συνελήφθησαν, το πρωί και το απόγευμα της ίδιας ημέρας από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, για διάπραξη ληστείας κατά συναυτουργία.

Σύμφωνα με το eviathema, στη δικογραφία που σχηματίσθηκε, περιλαμβάνεται ένας ακόμη ενήλικος ημεδαπός συνεργός τους που ταυτοποιήθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες το βράδυ της Τετάρτης 14/09, αφού προσέγγισαν δύο ανήλικους μέσα σε σχολικό συγκρότημα της Χαλκίδας ένας εκ των δραστών, με την απειλή χρήσης βίας, αφαίρεσε από την κατοχή ενός εκ των παθόντων, το κινητό τηλέφωνο και ένα τσαντάκι με προσωπικά αντικείμενα ενώ στη συνέχεια, από κοινού με τους δύο συνεργούς του, τράπηκαν σε φυγή.

Το Τμήμα Ασφάλειας Χαλκίδας που ενήργησε την προανάκριση, εξιχνίασε την ληστεία, ενώ συνελήφθη επίσης μια γυναίκα Ελληνικής καταγωγής, μητέρα ενός εκ των ανήλικων συλληφθέντων, για παραμέληση της εποπτείας του.

Οι δύο συλληφθέντες για την ληστεία, οδηγήθηκαν σήμερα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας και παραπέμφθηκαν για να απολογηθούν ενώπιον του κ. Ανακριτή Χαλκίδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Η πρώτη CEO στην ιστορία της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού
Πούτιν - Σι Τσινπίνγκ: Συμμαχία ενάντια στις made in USA «έγχρωμες επαναστάσεις»
Chevron Right