Ελλάδα

Παρέμβαση του Αρείου Πάγου για τα στημένα – Συνεχίζονται οι καθυστερήσεις

Η έρευνα του κ. Σπυρόπουλου για τα στημένα, που ξεκίνησε από το Μάρτιο του 2023 δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη, παρά την παραγγελία του Αρείου Πάγου, για επίσπευση.

Ακόμη και με έγγραφο του ο ανώτατος αθλητικός εισαγγελέας, Αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γιώργος Οικονόμου, ζήτησε την επίσπευση της έρευνας, για το κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού, η οποία έχει ξεκινήσει από τον περασμένο Μάρτιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, o ανώτατος εισαγγελέας κ. Οικονόμου, ο οποίος εποπτεύει τους αθλητικούς και ποδοσφαιρικούς εισαγγελείς της χώρας, με έγγραφο του, που εστάλη από τον Νοέμβριο 2023, ζήτησε από τον αθλητικό εισαγγελέα Κώστα Σπυρόπουλο, να επισπεύσει την έρευνα για το κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού.

Η έρευνα του κ. Σπυρόπουλου, που ξεκίνησε από το Μάρτιο του 2023 από στοιχεία, που έλαβε από τις δικαστικές αρχές της Αυστρίας, δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη, παρά την παραγγελία του Αρείου Πάγου, για επίσπευση!

Δεν έχει γίνει γνωστό τι απάντησε ο αθλητικός εισαγγελέας Αθηνών Κώστας Σπυρόπουλος στον ανώτερο του Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

Αντίθετα, εντύπωση είχε προκαλέσει ότι, ο κ. Σπυρόπουλος είχε προαναγγείλει ποινικές διώξεις για την ελληνική εκδοχή του διεθνούς κυκλώματος παράνομου στοιχηματισμού, ενώπιον του ΓΓΑ Γιώργου Μαυρωτά και διωκτών της στοιχηματικής απάτης σε εκδήλωση, στην οποία ήταν ομιλητής.

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Στο LSE ο Κασσελάκης στις 19 Φεβρουαρίου - Με τον Κέβιν Φέδερστοουν
«Θαμμένος στο χιόνι» ο ανατολικός Καναδάς - Χωρίς ρεύμα η Νέα Σκοτία (βίντεο)
Chevron Right