Ελλάδα

Νεκρό βρέφος στη Βέροια: «Μπουσούλησε και έπεσε στο νερό την ώρα που έπαιζα με το κινητό», λέει τώρα η 29χρονη

«Οι δικοί μου δεν ήθελαν το μωρό επειδή ήταν εκτός γάμου», είπε στους αστυνομικούς η 29χρονη από τη Βέροια.

Συγκλονισμένη παραμένει η Βέροια από την τραγωδία με το 11 μηνών βρέφος που βρέθηκε νεκρό στο φράγμα του Αλιάκμονα.

Η 29χρονη μητέρα του, που πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα, υποστηρίζει από την πρώτη στιγμή ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει το μωρό της, παραδεχόμενη ότι εκείνη το άφησε στο ποτάμι.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η εκπομπή «T-Live», η νεαρή γυναίκα φέρεται να υποστηρίζει πως βρέθηκε στο φράγμα του Αλιάκμονα και άφησε το μωρό να παίξει, ενώ εκείνη έπαιζε με το κινητό της με αποτέλεσμα το βρέφος να μπουσουλήσει και να πέσει στο ποτάμι.

Ερωτηθείσα από τους αστυνομικούς γιατί δεν έσπευσε να σώσει το παιδί της, φέρεται να απάντησε πως δεν γνωρίζει κολύμπι και δεν συνειδητοποίησε τι ακριβώς συνέβη. «Το άφησα εκεί και έφυγα», είπε η 29χρονη.

«Οι δικοί μου δεν ήθελαν το μωρό επειδή ήταν εκτός γάμου. Δεν το αγαπούσε κανείς», φέρεται να είπε επίσης στους αστυνομικούς.

«Δεν σκότωσα το παιδί μου. Μου είπαν ότι κατέληξε. Δεν ξέρω τι έγινε», υποστήριξε η μητέρα του άτυχου βρέφους.

Δικηγόρος 29χρονης: «Δεν ανέφερε ούτε μία φορά ότι σκότωσε το παιδί της»

«Έδειχνε να το γνωρίζει αλλά δεν ήθελε να το πιστέψει. Την ενημέρωσαν οι οικείοι της. Είναι σοκαρισμένη. Είναι ένας άνθρωπος που τα μάτια της δεν μπορούν να σου πουν πολλά. Αρνείται την κατηγορία και λέει συνέχεια «Δεν σκότωσα το παιδί μου. Δεν είμαι εγώ που πέταξα το μωρό μου στα κρύα νερά του Αλιάκμονα».

Σε κανένα σημείο της δικογραφίας, ούτε στην αυθόρμητη κατάθεση της, είπε ούτε μια φορά ότι διέπραξε το έγκλημα. Αρνείται εξ’ αρχής την κατηγορία», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Αντώνης Μπιδέρης, συνήγορος της μητέρας μιλώντας στο «T-Live».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Παράλυτη και σε κώμα γέννησε ένα υγιέστατο μωράκι - Η συγκλονιστική ιστορία από το Μπάρι της Ιταλίας
Πελέ: Το τελευταίο ταξίδι του «θρύλου» του ποδοσφαίρου - Η κηδεία του στο Σάντος
Chevron Right