Ελλάδα

ΤΑΞΙ: Τραβούν χειρόφρενο την Τετάρτη 22/11 – 24ωρη απεργία

Σε απεργία προχωρούν για 24 ώρες οι οδηγοί ΤΑΞΙ διαμαρτυρόμενοι για το νέο φορολογικό.

Χειρόφρενο τραβούν αύριο, Τετάρτη 22/11 οι οδηγοί ΤΑΞΙ που προκήρυξαν 24ωρη απεργία αντιδρώντας στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης.

Η απεργία θα ξεκινήσει στις 6 το πρωί της Τετάρτης έως τις 6 το πρωί της Πέμπτης. Το Συνδικάτο Αυτοκινητιστών έχει προγραμματίσει συγκέντρωση στα γραφεία του ΣΑΤΑ στις 9:30.

Οι οδηγοί ζητούν την απόσυρση του φορολογικού νομοσχεδίου και αιτούνται αφορολόγητο όριο στα 12.000 ευρώ.

«Η εργαλειοθήκη Χατζηδάκη είναι αστείρευτη σε αντικοινωνικά και «δολοφονικά» μέτρα. Με τις διατάξεις του νέου φορολογικού νόμου σφίγγει τη θηλιά γύρω από το λαιμό εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων και τους οδηγεί με… χατζηδάκεια ακρίβεια στον εργασιακό θάνατο. Κανένα ταξί στον δρόμο, όχι στον αφανισμό των ταξί», αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΑΤΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Εξάρχεια: Συνελήφθη στην Κάνιγγος ο 23χρονος Σύρος για τις επιθέσεις σε γυναίκες
Ισραήλ - Χαμάς: Σε πέντε στάδια η υποδοχή των ομήρων - Αυτό είναι το σχέδιο της συμφωνίας
Chevron Right