Ελλάδα

Meteo: Βελτιωμένος ο καιρός την Πέμπτη 9/3 – Έως 22 βαθμούς η θερμοκρασία

Ο καιρός της Πέμπτης 9/3 σύμφωνα με το meteo.

Σύμφωνα με το meteo την Πέμπτη 9/3 βελτιωμένος θα είναι ο καιρός σε ολόκληρη σχεδόν τη χώρα. Αναμένονται λίγες νεφώσεις, κατά τόπους και κατά περιόδους αυξημένες, ενώ λίγες τοπικές βροχές είναι πιθανό να εκδηλωθούν στο Ανατολικό Αιγαίο και σε περιοχές της Δυτικής Ελλάδας.

Η θερμοκρασία σε άνοδο, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -2 έως 18 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 2 έως 19, στην Ήπειρο από 5 έως 20 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 5 έως 21-22, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 8 έως 21-22 βαθμούς, στα Επτάνησα από 9 έως 18, στα νησιά του Αιγαίου από 9 έως 18 βαθμούς και στην Κρήτη από 9 έως 22-23 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν γενικά από νοτιοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις 4-5 και τοπικά 6 Μποφόρ, ενώ στα νότια πελάγη θα πνέουν δυτικοί άνεμοι με ίδιες εντάσεις. Στο Ιόνιο θα πνέουν άνεμοι νοτίων διευθύνσεων με εντάσεις έως 3-5 Μποφόρ. Στον Κορινθιακό θα επικρατήσει δυτικό ρεύμα με εντάσεις 4-5 Μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές κυρίως διευθύνσεις με εντάσεις 3-4 και τοπικά 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 19-20 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις με εντάσεις 3-4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 17 βαθμούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Ικαρία: Ζημιές από την σφοδρή χαλαζόπτωση - Ακυρώθηκαν πτήσεις
Μάντζος: Η ΝΔ να αναλάβει ακέραιη την ευθύνη της τετραετίας της
Chevron Right