Ελλάδα

Λήξη συναγερμού: Άδειος ο φάκελος κοντά στο υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης

Ύποπτος φάκελος εντοπίστηκε σε παρτέρι κοντά στο υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης, στο κέντρο της Αθήνας.

Συναγερμός σήμανε στο κέντρο της Αθήνας λίγο μετά τις 9.30 το πρωί της Τρίτης, καθώς εντοπίστηκε ύποπτος φάκελος σε παρτέρι κοντά στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Αμέσως έσπευσαν δυνάμεις της ΕΛΑΣ και τα ΤΕΕΜ με την τροχαία να προχωρά σε διακοπή της κυκλοφορίας στην οδό Αχαρνών από το ύψος της πλ. Βάθης και της οδού Λιοσίων από το ύψος της οδού Μάγερ.

Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό ο φάκελος ήταν άδειος.

Χθες, όπως κατήγγειλε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, κ. Λευτέρης Αυγενάκης  μέλη του Ρουβίκωνα πραγματοποίησαν επίθεση έξω από το κτήριο.  

Σύμφωνα με τον κ. Αυγενάκη από την επίθεση υπήρξε «κίνδυνος για το προσωπικό που παρέμενε στο κτίριο, καθώς και τους διερχόμενους πολίτες».

«Η προσπάθεια εκφοβισμού και δημιουργίας κλίματος πανικού και αναταραχής θα ήταν λάθος να συσχετιστεί, έστω και σε μικρό βαθμό, με τον αγροτικό κόσμο» προσθέτει στην ανάρτησή του στο Facebook, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης.

Όλη η ανάρτηση του Λευτέρη Αυγενάκη

«Αργά το βράδυ χθες, το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων δέχθηκε επίθεση από τον #Ρουβίκωνα, βάζοντας σε κίνδυνο το προσωπικό που παρέμενε στο κτίριο, καθώς και τους διερχόμενους πολίτες. Η προσπάθεια εκφοβισμού και δημιουργίας κλίματος πανικού και αναταραχής θα ήταν λάθος να συσχετιστεί, έστω και σε μικρό βαθμό, με τον αγροτικό κόσμο. Κάθε πράξη βίας και ανομίας είναι μη αποδεκτή και δεν έχει καμία θέση απολύτως θέση στη Δημοκρατία μας».

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Βαγγέλης Περρής: Απάντησε για την ένταση στον αέρα με τον Γιώργο Λιάγκα – «είναι οι τελευταίες του ημέρες»
Σφακιά: Youtuber ο ένας από τους ψαράδες που πνίγηκαν - Έδινε συμβουλές για τη μεγάλη του αγάπη
Chevron Right