Συναγερμός σήμανε στις Αρχές της Εύβοιας το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου, μετά τον τραυματισμό 38χρονου περιπατητή, ο οποίος έπεσε σε απόκρημνο σημείο σε δασική περιοχή στο Όρος Δίρφυς.
Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα η επιχείρηση διάσωσης με ελικόπτερο, ενώ μαζί του βρίσκεται ο αδερφός του και διασώστης του από το ελικόπτερο.
Για τον εντοπισμό του συνέδραμαν επίσης η πυροσβεστική υπηρεσία Χαλκίδας, οι εθελοντές των Ψαχνών, ο ορειβατικός σύλλογος Χαλκίδας και η 7η ΕΜΑΚ.
Όπως είπε ο πρόεδρος του ορειβατικού συλλόγου Χαλκίδας κ. Μπαλτάς αποκλειστικά πριν από λίγο στο evima.gr, ο 38χρονος με καταγωγή από την Αμάρυνθο, ανέβηκε στην κορυφή φόρεσε τα κραμπόν και γλίστρησε στο χιόνι με αποτέλεσμα να πέσει σε χαράδρα που βλέπει προς το καταφύγιο.
Έχει σπάσει το πόδι και έχει αιμορραγία. Είναι μια δύσκολη περίπτωση», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Ορειβατικού συλλόγου Χαλκίδας στο Evima.gr