Ελλάδα

Καιρός: «Βούλιαξαν» Πάτρα και Θεσσαλονίκη – Aνεμοστρόβιλος στα ΚΤΕΛ Πύργου

«Άνοιξαν» οι ουρανοί σε Πάτρα, Θεσσαλονίκη και Πύργο, ποτάμια οι δρόμοι και πτώσεις δέντρων από την κακοκαιρία.

Ισχυρές βροχές, από την κακοκαιρία πλήττουν το βράδυ της Κυριακής τις περιοχές της Πάτρας και της Θεσσαλονίκης και της Ηλείας.

Η έντονη βροχόπτωση έφερε προβλήματα το βράδυ της Κυριακής (20/11) στην Πάτρα.

Οι δρόμοι της Πάτρας έχουν μετατραπεί σε «ποτάμια» από τις βροχές, ενώ η Πυροσβεστική έχει ήδη κληθεί για πτώσεις δέντρων στην οδό Γ΄Ορειβατικού αλλά και στην οδό Σμύρνης, στην Ερρίκου Ντυνάν στο Δασύλλιο και στην Παρνασσού, αναφέρει το thebest, από τους ισχυρούς ανέμους που πνέουν στην περιοχή. 

Τέλος, υπήρξαν αναφορές στην Πυροσβεστική για συγκέντρωση υδάτων στην Ακτή Δυμαίων στον Κόκκινο Μύλο.

Ισχυρές βροχές και στην Θεσσαλονίκη

Παράλληλα, το GRTimes.gr αναφέρει ότι η έντονη βροχόπτωση εντοπίζεται κυρίως στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, καθώς επανήλθαν τα έντονα καιρικά φαινόμενα που έκαναν την εμφάνισή τους από το μεσημέρι της Κυριακής.

Ανεμοστρόβιλος στα ΚΤΕΛ Ηλείας

Την ίδια ώρα, έντονα καιρικά φαινόμενα έπληξαν και την περιοχή του Πύργου.

ilia

Ειδικότερα, εκτεταμένες είναι οι ζημιές από τον ανεμοστρόβιλο που πέρασε από το Κατσικάρι προς τις Εργατικές Κατοικίες Κατακόλου και τα ΚΤΕΛ, σύμφωνα με το ilialive.

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Μητσοτάκης: Κάθε μέρα εργαζόμαστε για να κάνουμε τη ζωή κάθε πολίτη καλύτερη
Αυτή η νύχτα μένει: Το μεγάλο μυστικό της Μαρίνας έρχεται στο φως
Chevron Right