Οργισμένοι είναι οι κάτοικοι στην περιοχή της Δραπετσώνας με την ιδιοκτήτρια ενός λυκόσκυλου το οποίο άφησε χωρίς λουρί με αποτέλεσμα αυτό να επιτεθεί σε ένα μικρόσωμο κανίς και να το κατασπαράξει μπροστά στα μάτια της ιδιοκτήτριάς του.
Η ιδιοκτήρια του κανείς έκανε την καθιερωμένη βόλτα με τον σκύλο της στη Δραπετσώνα.
Καθώς προχωρούσε με το μικρόσωμο σκυλάκι της συναντήθηκε με ένα λυκόσκυλο το οποίο είχε διαφύγει από την προσοχή της ιδιοκτήτριάς του, όρμησε και μέσα σε δευτερόλεπτα κατασπάραξε το μικρόσωμο σκυλάκι.
Όλα όσα είπε η γυναίκα
«Είχα βγάλει βόλτα το σκυλάκι μου. Ήμουν στο πεζοδρόμιο κι εκείνο ήταν στο απέναντι. Μέχρι να σκύψω να πιάσω το σκυλάκι μου – ούτε πρόλαβα να κάνω κάτι – άφησε τον σκύλο από τα χέρια της και όρμηξε ο σκύλος πάνω μου, βούτηξε το σκυλάκι από την αγκαλιά μου και μέσα σε δύο λεπτά μου το σκότωσε», είπε προσπαθώντας να συγκρατήσει τους λυγμούς της.
Γείτονες αναφέρουν πως η ιδιοκτήτρια του λυκόσκυλου το άφηνε συχνά ελεύθερο χωρίς λουρί, ενώ στο παρελθόν έχει ορμήσει σε άλλα σκυλιά και παιδιά στο πάρκο της γειτονιάς.
Η ίδια ανέφερε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα ΜEGA» πως προσπάθησε να μιλήσει με την ιδιοκτήτρια, όμως εκείνη είχε εξαφανιστεί.
«Τίποτα δεν μου είπε. Της μίλαγα, της φώναζα, δεν έκανε τίποτα. Πήρε τον σκύλο της και κλειδώθηκε στο σπίτι της, χωρίς να συμβαίνει κάτι», δήλωσε.
Η γυναίκα κατέθεσε μήνυση, ενώ απηύθυνε έκκληση σε όποιον είδε κάτι να το αναφέρει στην αστυνομία.