Ελλάδα

Πάτρα: Μωρό 15 μηνών κλειδώθηκε κατά λάθος στο αυτοκίνητο – Οι πυροσβέστες έσπασαν το τζάμι

Το σύστημα συναγερμού κλείδωσε τις πόρτες του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα να κλειδωθεί ένα μωρό 15 μηνών μέσα. Το περιστατικό στην Πάτρα έληξε γρήγορα με την παρέμβαση της Πυροσβεστικής.

Την ώρα που δεν έχει κοπάσει καλά καλά ο σάλος από τη σύλληψη του ζευγαριού από τη Δανία που άφησε το ενός έτους μωρό στο αυτοκίνητο και πήγαν για ψώνια, μια μητέρα στην Πάτρα είδε το 15 μηνών μωρό της να κλειδώνεται – από το σύστημα συναγερμού – μέσα στο αυτοκίνητο της.

Τα κλειδιά είχαν μείνει μέσα και η μητέρα έντρομη κάλεσε αμέσως την Πυροσβεστική, ενώ στο σημείο έσπευσε και η Αστυνομία, όπως αναφέρει το τοπικό site tempo24.news. Οι πυροσβέστες έσπασαν το τζάμι του αυτοκινήτου και έβγαλαν έξω το παιδάκι που καθόταν σε καθισματάκι και δεν διέτρεξε κανέναν απολύτως κίνδυνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Χαλάνδρι: Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ - Απόδραση κρατούμενου από το Αστυνομικό Τμήμα
Γαλάζια προπαγανδιστική επιχείρηση για την προστασία του Πιερρακάκη για το κάζο με την Τράπεζα Θεμάτων
Chevron Right