Ελλάδα

Αποτρόπαιο θέαμα στο Ηράκλειο: Το λιμάνι γέμισε με νεκρά ποντίκια – Εικόνες φρίκης

Οι 2 πιθανοί λόγοι για την εμφάνιση πλήθους νεκρών ποντικιών στο λιμάνι του Ηρακλείου.

Αντιμέτωποι με ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκαν όσοι πέρασαν από το λιμάνι του Ηρακλείου το πρωί της Πέμπτης (21/11).

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει το neakriti.gr, πλήθος νεκρών ποντικιών εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή του λιμανιού, γεγονός που κινητοποίησε τις τοπικές λιμενικές και υγειονομικές αρχές.

Όσο για τον λόγο που βρέθηκαν τόσα νεκρά ποντίκια, οι εκτιμήσεις είναι δύο. Είτε οι πρόσφατες βροχοπτώσεις οδήγησαν τα τρωκτικά να εγκαταλείψουν τους αγωγούς και να καταλήξουν στη θάλασσα, είτε ήταν νεκρά πριν καταλήξουν στη θάλασσα.

Αμέσως μετά τον εντοπισμό τους, οργανώθηκε επιχείρηση καθαρισμού του ενετικού λιμένα με τη συμμετοχή εξειδικευμένων συνεργείων και λιμενικών, οι οποίοι χρησιμοποίησαν κάθε διαθέσιμο μέσο για την απομάκρυνση των νεκρών ζώων.

Το περιστατικό αυτό εγείρει ερωτήματα σχετικά με την κατάσταση των αγωγών της πόλης και την ανάγκη για ενδελεχή έλεγχο και συντήρησή τους, ώστε να αποτραπούν παρόμοια φαινόμενα στο μέλλον.

Δείτε εικόνες:

pontikia_irakleio_520af.jpgpontikia_irakleio_1_ec0a3.jpgpontikia_irakleio_2_642d4.jpg

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Αντίνοος Αλμπάνης: Ενεπλάκη σε τροχαίο - Η έκκληση στους οδηγούς και η αποκάλυψη για το «Maestro»
Σταθερό κόστος και προνόμια: Ο νέος Λογαριασμός Προνομίων της Εθνικής Τράπεζας κάνει τη διαφορά!
Chevron Right