Ελλάδα

Τραγωδία στην Καβάλα: Αυτοκίνητο πάτησε ηλικιωμένο – Ξήλωσε δέντρο και τρία κολονάκια

Η ξέφρενη πορεία του στο κέντρο της Καβάλας. Πρόβλημα στα φρένα επικαλέστηκε ο οδηγός.

Τραγικό θάνατο βρήκε ηλικιωμένος το μεσημέρι της Δευτέρας (21/11), όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που διέγραψε τρελή πορεία σε κεντρικό σημείο της Καβάλας.

Ειδικότερα, το θλιβερό συμβάν σημειώθηκε στην οδό Βότση, όταν, σύμφωνα με πληροφορίες του τμήματος Τροχαίας Καβάλας, το ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο, προερχόμενο από την αρχή της οδού Βότση με Φίλιππου, διέσχισε όλη την κατηφορική οδό με ιλιγγιώδη ταχύτητα, εν συνεχεία διέσχισε κάθετα την οδό Βενιζέλου (έναν από τους δρόμους με μεγάλη κυκλοφορία) και κατέληξε στο κάτω μέρος της οδού Βότση.

Αποτέλεσμα της τρελής πορείας που ακολούθησε το αυτοκίνητο ήταν να ξεριζώσει ένα δέντρο, τρία κολονάκια και να περάσει στην κυριολεξία πάνω από τον άτυχο ηλικιωμένο, που εκείνη τη στιγμή περνούσε τον δρόμο.

Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που έσπευσε στο σημείο, μετέφερε τον άτυχο άντρα στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε τραυματισμένος και ο οδηγός του αυτοκίνητου, ο οποίος σε κατάσταση σοκ φαίνεται να υποστήριξε ότι παρουσίασε πρόβλημα το σύστημα των φρένων του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Ο Αβραμόπουλος βάζει πλώρη για τον… Κόλπο: Ποιο ευρωπαϊκό αξίωμα διεκδικεί
Ο Ν. Αλιβιζάτος απαντά στο REDCARPET: Ναι, αν ισχύουν τα δημοσιεύματα, η κυβέρνηση πρέπει να παραιτηθεί
Chevron Right