Ελλάδα

Κως: Ο 32χρονος έψαχνε στο διαδίκτυο πώς να κρύψει ένα πτώμα – Νέα στοιχεία για τη δολοφονία της Αναστάζια

Νέο βίντεο – ντοκουμέντο από τη μοιραία συνάντηση της Αναστάζια με τον 32χρονο στην Κω.

 Νέα συγκλονιστικά στοιχεία για τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια στην Κω έρχονται στη δημοσιότητα. Την ώρα που ο 32χρονος βασικός κατηγορούμενος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος το Mega αποκάλυψε πως με βάση στοιχεία που ανασύρθηκαν από το κινητό του φερόμενου ως δράστη εντοπίστηκε αναζήτηση «πως εξαφανίζεις ένα πτώμα».

Σύμφωνα με την ίδια πηγή την προηγούμενη ημέρα είχε κάνει αναζήτηση βίντεο για βιασμούς γυναικών.

Σημειώνεται πως δεν βρέθηκε DNA στα νύχια της Αναστάζια καθώς το πτώμα της άτυχης κοπέλας ήταν σε προχωρημένη σήψη. 

Νέο βίντεο – ντοκουμέντο από τη μοιραία συνάντηση της Αναστάζια με τον 32χρονο

Κως, Ανασταζια

Ένα βίντεο ντοκουμέντο από τη μοιραία συνάντηση της 27χρονης Αναστάζια με τον 32χρονο από το Μπαγκλαντές στην Κω φέρνει στο φως της δημοσιότητας ο Alpha.

Η ώρα είναι περίπου 21:30 το βράδυ όταν η Αναστάζια φεύγει με τον 32χρονο κατηγορούμενο, επιβιβάζεται στο μηχανάκι του και μαζί αναχωρούν για το σπίτι του Μπαγκλαντεσιανού.

Η Αναστάζια έχοντας ψωνίσει μερικά πράγματα από το μίνι μάρκετ, κάθεται μόνη της σε ένα πεζούλι και στη συνέχεια συναντά μια παρέα Πακιστανών. Αμέσως μετά έχει μια σύντομη συνομιλία με τον κατηγορούμενο.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, η Αναστάζια και ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές φεύγουν μαζί. Λίγο μετά ανεβαίνει στη μηχανή του και φεύγουν για το σπίτι του, στρίβοντας αριστερά.

Το SMS που καίει τον 32χρονο

Και ενώ ο 32χρονος αρνείται τις κατηγορίες, οι Αρχές, έχοντας ως σύμμαχο την τεχνολογία, αξιοποίησαν τα ευρήματα που ανέσυραν από το κινητό του δένοντας τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του. Χαρακτηριστικό είναι το μήνυμα που φέρεται να έστειλε σε ομοεθνείς του.

«Πρέπει να φύγω, πρέπει να έρθω στην Ιταλία», ήταν το μήνυμά του σύμφωνα με τον Alpha.

Παράλληλα, το στίγμα του κινητού τηλεφώνου του έδειξε ότι το βράδυ της δολοφονίας κινήθηκε στην ευρύτερη περιοχή όπου εντοπίστηκε η σορός της 27χρονης. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αξιωματικοί της αστυνομίας διαπίστωσαν ότι ο 32χρονος προσπάθησε να σβήσει τα ίχνη των κινήσεών του από το κινητό το οποίο φέρεται να έβαζε σε λειτουργία πτήσης ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Για τον λόγο αυτό φέρεται να έψαχνε στο διαδίκτυο εφαρμογές που διαγράφουν από το κινητό τις διαδρομές που έχει κάνει κάποιος.

 

Κως: Προσωρινά κρατούμενος ο 32χρονος κατηγορούμενος

Νωρίτερα, ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και για τα δύο άλλα κακουργήματα για τα οποία κατηγορείται, δηλαδή για το βιασμό της 27χρονης Αναστάζια και τη δολοφονία της.

Πληροφορίες του Alpha αναφέρουν πως παρέμεινε στην ίδια σκληρή και άτεγκτη στάση αρνούμενος τις κατηγορίες που του αποδίδονται.

Αυτό είναι κάτι που ξενίζει αφού σε βάρος του τα στοιχεία είναι συντριπτικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Ο Βίτσας ξεκίνησε τον... αναστοχασμό: Σπουδαίος για πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ο Τσίπρας
«Mαύρα» σενάρια από τους διεθνείς οίκους: Υφεση φέτος στις ΗΠΑ, το 2024 στην Ευρώπη
Chevron Right