Ελλάδα

Ο καιρός αύριο Τρίτη 22/11

Ο καιρός της Τρίτης, σύμφωνα με την αναλυτική πρόγνωση της ΕΜΥ.

Σύμφωνα με τη πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ, την Τρίτη (22/11), στη δυτική Ελλάδα προβλέπονται βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Από το απόγευμα τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά και θα συνοδεύονται από τοπικές χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους.

Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες από το απόγευμα στα βόρεια και από τις βραδινές ώρες και στην υπόλοιπη χώρα.

Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ, βαθμιαία θα στραφούν σε νότιους 5 με 7 και στα πελάγη τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει στα βόρεια τους 16 με 18 και στην υπόλοιπη χώρα τους 19 με 21 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός ανά περιοχή

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και τις νυχτερινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες.
Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ, βαθμιαία θα στραφούν σε νότιους 4 με 6 και το απόγευμα έως 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 11 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές βροχές, που τις βραδινές ώρες θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες.
Ανεμοι: Βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ, βαθμιαία θα στραφούν σε νότιους νοτιοανατολικούς 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές από τις προμεσημβρινές ώρες στη δυτική και κεντρική Μακεδονία και από το απόγευμα και στις υπόλοιπες περιοχές. Τα φαινόμενα τις βραδινές ώρες θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες.
Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ, βαθμιαία θα στραφούν σε νοτίων διευθύνσεων 4 με 6 και το βράδυ στα ανατολικά έως 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 07 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Από τις απογευματινές ώρες τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, γρήγορα νοτίων διευθύνσεων 5 με 7 και στο Ιόνιο τοπικά 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές, που τις βραδινές ώρες θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες.
Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ, βαθμιαία θα στραφούν σε νοτίων διευθύνσεων 4 με 6 και στα νότια έως 7 με 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 09 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και τις βραδινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές που τη νύχτα στα δυτικά θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες.
Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ, στρεφόμενοι σταδιακά σε δυτικών διευθύνσεων 5 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 13 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις πρώτες πρωινές ώρες, οπότε θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και κυρίως στα Δωδεκάνησα σποραδικές καταιγίδες, γρήγορα όμως ο καιρός θα βελτιωθεί. Αργά το απόγευμα οι νεφώσεις θα αυξηθούν εκ νέουν και τη νύχτα στα βόρεια θα σημειωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.
Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 6 με 7 και στα βόρεια τοπικά έως 8 μποφόρ. Από το απόγευμα σταδιακά θα στραφούν σε δυτικών διευθύνσεων 5 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 15 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΕΥΒΟΙΑ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και τις βραδινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες.
Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ, βαθμιαία θα στραφούν σε νοτίων διευθύνσεων 4 με 6 και στα νότια έως 7 με 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 11 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
ΕΛΑΣ για «εισβολή» στο σπίτι της Ιωάννας Κολοβού: Δεν ασκήθηκε βία κατά την έξωση
Τραγωδία σε εμπορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης: Άνδρας πήδηξε στο κενό
Chevron Right