Ελλάδα

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Τηλεφώνημα για βόμβα στη συναυλία του τράπερ Light

Τηλεφώνημα για βόμβα στο PAOK Sports Arena στη Θεσσαλονίκη.

Τηλεφώνημα για βόμβα στο PAOK Sports Arena, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη συναυλία του γνωστού ράπερ Light έγινε πριν από λίγο στο κέντρο της Άμεσης Δράσης στη Θεσσαλονίκη.

 Στο κλειστό γήπεδο βρίσκονται χιλιάδες θεατές κυρίως νέοι, εκτιμήσεις κάνουν λόγο για περισσότερους από τέσσερις χιλιάδες, προκειμένου να παρακολουθήσουν την συναυλία του Light για τα δέκα χρόνια στη δισκογραφία.

Οι κινήσεις των αρχών είναι προσεκτικές προκειμένου να μην υπάρξει πανικός, όπως αναφέρει το thestival.gr

Αποφασίστηκε μάλιστα να μην γίνει εκκένωση αλλά να ελεγχθεί ο χώρος και να παραμείνουν στο σημείο αστυνομικές δυνάμεις.

Το τηλεφώνημα έγινε στο κέντρο της Άμεσης Δράσης στις 21.18. Άγνωστος ανέφερε πως θα εκραγεί βόμβα στο PAOK Sports Arena.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Φρίκη στην Κένυα: Στους 179 οι νεκροί της αίρεσης που νήστεψαν μέχρι θανάτου
Τραγωδία στο Χαλάνδρι: Αυτοκτόνησε η 14χρονη κόρη Αμερικανού διπλωμάτη - Πήδηξε από τον 4ο όροφο ιδιωτικού σχολείου
Chevron Right