Ελλάδα

Πάτρα: Η 25χρονη μαχαιρώθηκε μπροστά στο παιδί της – «Μανούλα μου… σε σκότωσε»

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται η γυναίκα – Τη μαχαίρωσε ο σύντροφός της στην Πάτρα

Σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται η 25χρονη γυναίκα που μαχαιρώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής από τον σύντροφό της στην Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, η 25χρονη μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο ενώ το πλήρωμα τους ΕΚΑΒ της είχε προσφέρει τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση.

Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα, η κατάστασή της παραμένει κρίσιμη λόγω των τραυμάτων που δέχθηκε από το μαχαίρι, κυρίως στο λαιμό από τον σύντροφό της ο οποίος φέρεται ότι ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Μάλιστα, το περιστατικό σημειώθηκε μπροστά στο παιδί της γυναίκας, το οποίο άρχισε να φωνάζει «Μανούλα μου… σε σκότωσε… Βοήθεια» και ήταν αυτό που… σήκωσε τη γειτονιά στο «πόδι» με τις φωνές του να συγκλονίζουν.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, είχε προηγηθεί καυγάς μεταξύ του ζευγαριού μέσα στο σπίτι όπου διέμεναν. Στη συνέχεια και ενώ η γυναίκα αιμορραγούσε κατάφερε να βγει έξω από το σπίτι μαζί με το παιδί και να ζητήσουν βοήθεια.

Το μικρό παιδί φώναζε δυνατά με αποτέλεσμα οι ένοικοι στις γύρω πολυκατοικίες να εντοπίσουν τι έχει συμβεί και να καλάεσουν αστυνομία και ΕΚΑΒ.

Ο σύντροφος της 25χρονης, έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται, ενώ εκκρεμεί και ένταλμα σύλληψης σε βάρος του για ναρκωτικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Παραίτηση του Χρήστου Σπίρτζη από την Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ
Ο Βούτσης στηρίζει για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ την Αχτσιόγλου
Chevron Right