Τραγικές ήταν οι στιγμές που εκτυλίχθηκαν, λίγο πριν τις 6 το απόγευμα του Σαββάτου, στο Μεγάλο Καβούρι, όταν ένας 6χρονος ανασύρθηκε από τη θάλασσα χωρίς τις αισθήσεις του.
Το παιδί απομακρύνθηκε από τους γονείς του, βούτηξε στη θάλασσα και κάποια στιγμή, άγνωστο το πώς, το παιδί βρέθηκε ακίνητο ανάποδα στο νερό.
Τότε οι λουόμενοι άρχισαν να καλούν σε βοήθεια και ο ναυαγοσώστης που επιτηρούσε στην παραλία κολύμπησε μέχρι το σημείο και με τη βοήθεια των λουόμενων έβγαλε τον 6χρονο.
Το ΕΚΑΒ ειδοποιήθηκε άμεσα και μέσα σε οκτώ λεπτά από την κλήση στο 166 (18:09) ένα ασθενοφόρο και μια μονάδα του Τμήματος Μοτοσικλετών Ταχείας Ανταπόκρισης έφτασαν στην περιοχή «Τρύπια Βάρκα».
Άμεσα αποφασίστηκε η διακομιδή του 6χρονου στο Γενικό Νοσοκομείο «Ασκληπιείο» Βούλας, η οποία ολοκληρώθηκε μέσα σε 16 λεπτά, με τους διασώστες να δίνουν μάχη καθ’ όλη τη διάρκεια να το επαναφέρουν με Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ), ωστόσο όταν το παιδί έφτασε στο νοσοκομείο, οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.
Από το Λιμεναρχείο Σαρωνικού που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθησαν οι γονείς του εν λόγω ανήλικου για έκθεση του ανηλίκου σε κίνδυνο (παράβαση του άρθρου 306 Π.Κ.), ενώ έχει παραγγελθεί η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.