Ελλάδα

Ζωγράφου: Επεισόδια και μολότοφ τα ξημερώματα

Ένα αυτοκίνητο κάηκε ολοσχερώς από επεισόδια που ξέσπασαν μεταξύ κουκουλοφόρων και αστυνομικών στην περιοχή της Πανεπιστημιούπολης Ζωγράφου.

Πεδίο μάχης έγινε η περιοχή του Ζωγράφου, κατά τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου (13/05), καθώς σημειώθηκαν επεισόδια με μολότοφ ανάμεσα σε κουκουλοφόρους και αστυνομικούς.

Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε το ACTION24, λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα, μια ομάδα 30 κουκουλοφόρων βγήκε από τις εγκαταστάσεις της Πανεπιστημιούπολης Ζωγράφου καθώς γινόταν μουσική εκδήλωση και επιτέθηκαν κατά αστυνομικών, οι οποίοι βρίσκονταν στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα επί της οδού Υμηττού.

Οι κουκουλοφόροι επιτέθηκαν στους αστυνομικούς με βόμβες μολότοφ, πέτρες και άλλα αντικείμενα. Από την πλευρά τους, οι αστυνομικοί απάντησαν με τη ρίψη χημικών και κρότου λάμψης. 

Επίσης, από τις βόμβες μολότοφ υπήρξαν υλικές ζημιές σε τρία οχήματα, ενώ ένα – παρά τις προσπάθειες της Πυροσβεστικής – κάηκε ολοσχερώς.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Ηλίας Ψινάκης: «Να πούμε συλλυπητήρια στην ΕΡΤ για τη Eurovision»
Ερντογάν: «Οι σχέσεις μας με τη Ρωσία δεν είναι λιγότερο σημαντικές από αυτές με τις ΗΠΑ»
Chevron Right