Ενα θλιβερό περιστατικό έλαβε χώρα το μεσημέρι της Δευτέρας 27/11 στη Λάρισα, καθώς βρέθηκε νεκρή μέσα στο διαμέρισμά της, εντός των οικημάτων της 110 Π.Μ., μια 29χρονη Υπαξιωματικός της Αεροπορίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Onlarissa.gr η 29χρονη δεν εμφανίστηκε στην υπηρεσία της σήμερα το πρωί, ενώ δεν απαντούσε και στις αλλεπάλληλες κλήσεις. Άμεσα οι ιθύνοντες κινητοποιήθηκαν, έφτασαν στο διαμέρισμά και επιχείρησαν να ανοίξουν την πόρτα, ανησυχώντας για το ότι δεν απαντούσε.
Αφού εισήλθαν στο διαμέρισμα, την εντόπισαν χωρίς τις αισθήσεις της, ενώ στο σημείο έσπευσε και ασθενοφόρο προκειμένου να την μεταφέρει στο νοσοκομείο. Δυστυχώς διαπιστώθηκε ότι ήταν νεκρή. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι Αρχές κάνουν λόγο για αυτοκτονία.
Σημειώνεται, ότι η Υπαξιωματικός υπηρετούσε το Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας και σύμφωνα με πληροφορίες είχε τοποθετηθεί στο Υπασπιστήριο του Αρχηγού Τακτικής Αεροπορίας. Πρόκειται για τον δεύτερο θάνατο μέσα σε λίγους μήνες στο ΑΤΑ.