Ελλάδα

Συναγερμός στη Γλυφάδα: Βρέθηκε σορός γυναίκας περίπου 40 χρονών σε παραλία

Ανασύρθηκε σορός γυναίκας ηλικίας περίπου 35-40 χρονών σε παραλία της Γλυφάδας

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Δευτέρας (17/6) στο Λιμενικό του Σαρωνικού όταν ενημερώθηκε ότι ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της μία γυναίκα, αγνώστων λοιπών στοιχείων, από την θαλάσσια περιοχή κοντά σε βραχώδες σημείο της μαρίνας του Αγίου Κοσμά.

Στο σημείο μετέβησαν ναυαγοσώστες που περισυνέλεξαν τη γυναίκα και τη μετέφεραν με ναυαγοσωστική λέμβο στην 4η μαρίνα της Γλυφάδας.

Στη συνέχεια, παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο «Ασκληπιείο» της Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Πρόκειται για σορό γυναίκας ηλικίας 35-40 ετών περίπου.

Από το Λιμεναρχείο Σαρωνικού που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
«Καταδρομική» βορειοκορεατών στρατιωτών στα σύνορα με τη Νότια Κορέα - Υποχώρησαν μετά από προειδοποιητικά πυρά
Έξι θρίλερ σε ελληνικά νησιά μέσα σε 9 ημέρες: Τα τελευταία νέα για τις εξαφανίσεις σε Αμοργό και Σίκινο
Chevron Right