Ελλάδα

Φωτιά στο Λουτράκι: Άνοιξε η παλαιά Εθνική Οδός – Κλειστή η νέα από Ελευσίνα μέχρι Κόρινθο

Τι ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ για τη νέα Εθνική Οδό λόγω της φωτιάς στο Λουτράκι.

Διακοπή κυκλοφορίας στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου λόγω της φωτιάς στο Λουτράκι ανακοινώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (18/7) – Η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε το βράδυ της Τρίτης, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση.

Όπως αρχικά ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ, το απόγευμα αποφασίστηκε η διακοπή κυκλοφορίας σε παλιά και νέα Εθνική Οδό από τα διόδια της Ελευσίνας έως τα διόδια της Κορίνθου.

Ωστόσο, λίγο πριν από τις 21:30 η παλαιά Εθνική Οδός Αθηνών – Κορίνθου άνοιξε και αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα.

Στη συνέχεια, γύρω στις 22:30 ανακοινώθηκε η αποκατάσταση της κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και της νέας Εθνικής Οδού.

Όπως φαίνεται στον χάρτη κυκλοφορίας της Google, το απαγορευτικό απεικονίστηκε στην Εθνική Οδό κατά την ώρα της διακοπής κυκλοφορίας:

κλειστη εθνικη οδος αθηνων κορινθουυ, φωτια τωρα, φωτια λουτρακι, διακοπη κυκλοφορίας

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ LIVE ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΑ ΠΥΡΙΝΑ ΜΕΤΩΠΑ

Την ίδια ώρα, να ελέγξουν τη φωτιά που καίει στον οικισμό Άγιος Χαράλαμπος επιχειρούν οι πυροσβεστικές δυνάμεις σύμφωνα με το PROMETHEUS Team – Disaster Intelligence.

Όπως σημειώνεται σε ανάρτηση στα Social Media «Σε ετοιμότητα οι υποδομές ασφαλείας των διυλιστηρίων της MOTOR OIL για κάθε ενδεχόμενο καθώς η απόσταση από την πυρκαγιά είναι της τάξεως του 1,5 km».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Ρ. Δούρου: Nα μην υπάρξει καμία καθυστέρηση, καμία παραγραφή για το Μάτι
Φρίκη στα Χανιά: Βρέθηκε ανθρώπινο κεφάλι σε εργοστάσιο διαλογής απορριμμάτων
Chevron Right