Στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας είπαν το τελευταίο αντίο στον Θεόδωρο Πάγκαλο, συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες του πρώην υπουργού και ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ, που πέθανε την Τετάρτη σε ηλικία 85 ετών.
«Σας ευχαριστούμε όλους για την συγκινητική συμπαράσταση στο πένθος μας», σημείωσε η οικογένεια του ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ σε ανάρτησή της και στη συνέχεια απηύθυνε έκκληση, αντί στεφάνων, να ενισχυθεί το έργο συγκεκριμένων ιδρυμάτων.
«Ήσουν τεράστιος σε όλα σου»
Με μία φωτογραφία από τα παλιά και ένα λακωνικό μήνυμα είπε το δικό του «αντίο» στον πατέρα του ο Ανδρέας Πάγκαλος.
Συγκεκριμένα, ο γιος του Θεόδωρου Πάγκαλου ανάρτησε μία φωτογραφία στο Twitter, στην οποία φαίνεται ο πατέρας του μαζί με τα τρία από τα παιδιά του να στέκονται στο περιστύλιο της Βουλής.
«Καλό ταξίδι πατέρα. Ήσουν τεράστιος σε όλα σου», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.