Νέα υπόθεση βιασμού ανήλικης στον Κολωνό ερευνούν οι Αρχές και τα μέχρι τώρα στοιχεία προκαλούν φρίκη και ανατριχίλα.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα γνωστά, ο 54χρονος φέρεται να είχε προσεγγίσει και να «πολιορκούσε» το κορίτσι μέσω των πλατφορμών του Instagram και του Snapchat, στέλνοντάς της μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου.
Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, στις 3 Μαρτίου ο 54χρονος φέρεται να έφυγε από το σπίτι του σε περιοχή της Αχαΐας και πήγε έξω από το σχολείο της 15χρονης. Το κορίτσι μπήκε στο αυτοκίνητό του και τότε εκείνος κλείδωσε τις πόρτες και την πήγε σε ένα υπόγειο Airbnb στα Σεπόλια, όπου τη βίασε. Ο άνδρας κατηγορείται για παράβαση των άρθρων 348Α Π.Κ. «Πορνογραφία Ανηλίκων», 322 Π.Κ. «Αρπαγή» και 336 παρ. 3 Π.Κ. «Βιασμός Ανηλίκου». Η αστυνομία αναζητά και τους δύο άλλους άνδρες που έχει υποδείξει η 15χρονη.
Συνελήφθη ο 54χρονος – Αναζητούνται οι συνεργοί του
Ο 54χρονος συνελήφθη χθες στο λιμάνι της Κυλλήνης, ενώ σύμφωνα με όσα έχει καταθέσει η ανήλικη, στην υπόθεση εμπλέκονται δύο ακόμα άνδρες, φίλοι του 54χρονου, οι οποίοι επικοινώνησαν μαζί της μέσω Instagram.
Οι συγκεκριμένοι, όπως φέρεται να ισχυρίζεται το κορίτσι, της παρουσιάστηκαν ως αστυνομικοί της ΓΑΔΑ και την πίεζαν να υποκύψει στις σεξουαλικές ορέξεις του 54χρονου.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, που φέρνει στο «φως» στοιχεία από τη δικογραφία, οι δύο μυστηριώδεις άνδρες ο «Αngel…» και ο «Τάσος», όπως είναι τα nicknames τους στη συγκεκριμένη εφαρμογή, της έλεγαν πως «Σε αγαπάει και έχει κάνει απόπειρες αυτοκτονίας εξαιτίας σου».
Μετά τη σύλληψη του 54χρονου, κατασχέθηκε το κινητό του τηλέφωνο, όπου βρέθηκαν γυμνές φωτογραφίες της 15χρονης, ενώ έγινε έρευνα και στο σπίτι του, όπου δεν βρέθηκε κάτι ύποπτο. Μετά από έρευνα στο αυτοκίνητό του βρέθηκε και δεύτερο κινητό τηλέφωνο, στο οποίο υπήρχαν αποθηκευμένες φωτογραφίες με ημίγυμνα ανήλικα αγόρια και κορίτσια. Τα δύο κινητά τηλέφωνα στάλθηκαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια και αναμένεται να δώσουν απαντήσεις για το μέγεθος της διεστραμμένης δράσης του 54χρονου.
Έχει ζητηθεί τέλος η άρση του απορρήτου των επικοινωνιών στα δύο κινητά τηλέφωνα του δράστη και στο κινητό τηλέφωνο της 15χρονης.
Μίλησε στους καθηγητές της η 15χρονη για τη φρίκη που έζησε
Η 15χρονη μίλησε για τον εφιάλτη που έζησε σε καθηγήτριές της, οι οποίες ενημέρωσαν τη μητέρα της, ενώ εξετάστηκε από παιδοψυχολόγο, παρουσία αστυνομικών, επιβεβαιώνοντας τον βιασμό από τον 54χρονο.
Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, «η καταγγέλλουσα (η μητέρα) ενημερώθηκε τηλεφωνικώς από καθηγήτριες της κόρης της στο σχολείο την 14:00 ώρα για το περιστατικό, το οποίο τους είχε εκμυστηρευτεί η μαθήτρια, ενώ ο διευθυντής του σχολείου παρέδωσε στην μητέρα της, την ανωτέρω τραπεζική κάρτα και ένα κινητό, αντικείμενα που του παρέδωσε η ανήλικη παθούσα».
Η κοπέλα «την 19:47 ́ώρα της 10ης Μαρτίου, εξετάστηκε από αρμόδιο παιδοψυχολόγο του Αυτοτελούς Γραφείου Προστασίας Ανηλίκων Θυμάτων με την επωνυμία «Σπίτι του Παιδιού» παρουσία αστυνομικών επιβεβαιώνοντας την πράξη βιασμού από τον κατηγορούμενο».