Ελλάδα

Το τρένο περνά από «ζούγκλα» πριν από τη Δράμα (βίντεο)

Αιχμές προς τη διοίκηση του ΟΣΕ αφήνει ο πρόεδρος των μηχανοδηγών, Κώστας Γενηδούνιας σχετικά με το δίκτυο των τρένων.

Με ένα τρίλεπτο βιντεάκι ο πρόεδρος των μηχανοδηγών του ΟΣΕ Κώστας Γενηδούνιας τονίζει πως τα προβλήματα στο δίκτυο παραμένουν και μετά την τραγωδία των Τεμπών.

Το βίντεο που δημοσίευσε στο Facebook φαίνεται το τρένο για τη Δράμα να περνά μέσα από «ζούγκλα». Οι γραμμές είναι πυκνόφυτες και τα κλαδιά των δέντρων  εμποδίζουν την ορατότητα των μηχανοδηγών.

https://www.facebook.com/kostas.genidounias/posts/pfbid0qqm7oBAzRruCjSbk4krFhcdXyGSSQwTdT5fBzqTcQN51Y1W1YMVw2kMmRNdPCduAl

Ο Κώστας Γενηδούνιας σχολιάζει πως «αν μείνεις κάπου ανάμεσα με αμηχανία, ούτε ελικόπτερο δεν σε βρίσκει». Με αιχμή προς τη διοίκηση του ΟΣΕ υπογραμμίζει «αγαπάμε Διοίκηση ΟΣΕ , γιατί μας προσέχει. 3 απολαυστικά λεπτά απόσπασμα μοναδικό. Έρευνα θα διαταχθεί γιατί η γραμμή αυτή δίνεται ως «λειτουργική»;

Ο ίδιος εξηγεί ότι «το video είναι σε περιοχή πριν την Δράμα. Σε γραμμή δηλαδή που λειτουργούσε στις 28/2/23. Κατά τα λοιπά, «γίνονται εντατικές εργασίες» στην περιοχή αυτή. Όταν 4 χρόνια έχουν εγκαταλειφθεί τα πάντα στην τύχη τους, αυτά είναι τα αποτελέσματα».

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Ρόδος: Στον εισαγγελέα σήμερα η υπόθεση του σερβιτόρου – «κολυμβητή»
Market Pass: Τι ώρα μπαίνει η τελευταία πληρωμή - Ανατροπή με παράταση
Chevron Right