Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Του έκλεψαν την μηχανή και στην συνέχεια του ζητούσαν 200 ευρώ

Οι δύο νεαροί συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης.

Νεαροί έκλεψαν μοτοσικλέτα στην Θεσσαλονίκη και στην συνέχεια ζητούσαν εκβιαστικά χρήματα από τον ιδιοκτήτη της για να του την επιστρέψουν.

Πρόκειται για δύο νεαρούς ηλικίας 17 και 18 ετών, οι οποίοι  αφού έκλεψαν την μηχανή και στην συνέχεια εκβίασαν τον ιδιοκτήτη για να του την επιστρέψουν έκαναν και βόλτες με αυτή.

Οι νεαροί συνελήφθησαν στην Σταυρούπολη, χθες το απόγευμα, κατά την διάρκεια αστυνομικού ελέγχου.

Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι για το δίκυκλο είχε δηλωθεί κλοπή το προηγούμενο 24ωρο στο Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου.

Από την έρευνα προέκυψε ότι οι δράστες είχαν επικοινωνήσει μέσω γραπτού μηνύματος με τον ιδιοκτήτη της μοτοσικλέτας και ζητούσαν 200 ευρώ για να την πάρει πίσω. Στην κατοχή του ενός βρέθηκε και μικροποσότητα ναρκωτικών.

Κατά των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία και θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ η μηχανή επιστράφηκε στον ιδιοκτήτη.

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Η Έφη «ξίνισε» για την έφοδο Κασσελάκη
Το νέο super app που έχει gov.gr, myHealth και wallet μαζί σε ένα
Chevron Right