Ελλάδα

Ομολόγησε 30χρονος για τρεις φωτιές στη Μεσσηνία

Ο άνδρας προσήχθη στο Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής μετά την εκδήλωση της σημερινής φωτιάς στην Υάμεια.

Ένας 30χρονος άνδρας συνελήφθη για τρεις φωτιές σε περιοχές της Μεσσηνίας, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας από ανακριτικούς υπαλλήλους της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.), με τη συνδρομή ανακριτικών υπαλλήλων της Π.Υ. Καλαμάτας.

Οι Αρχές του πέρασαν χειροπέδες ως υπαίτιο πρόκλησης εμπρησμού από πρόθεση κατ’ εξακολούθηση, σε δασικές εκτάσεις, στις περιοχές Υάμεια και Χρυροκελαριά Μεσσηνίας, αλλά και για μια την προηγούμενη χρονιά.

Ο 30χρονος κρατείται και αύριο θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Σύμφωνα με πληροφορίες, προσήχθη στο Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής αμέσως μετά την εκδήλωση της σημερινής πυρκαγιάς στην Υάμειας Μεσσηνίας.

Σε σχετική ανάρτηση για τη σύλληψή του προχώρησε ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας κ. Βασίλης Κικίλιας.

Η ανάρτηση του Βασίλη Κικίλια

Δείτε ΕΔΩ όλες τις εξελίξεις από τα πύρινα μέτωπα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Τροχαίο στη Ραφήνα: Πατέρας 2 παιδιών ο υποπλοίαρχος που έσβησε στην άσφαλτο
Συμφωνίες 50,7 δισ. δολαρίων μεταξύ Τουρκίας και Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων
Chevron Right