Ελλάδα

Κατεχάκη: Αρχισμηνίας της Πολεμικής Αεροπορίας το θύμα – Τον παρέσυρε όχημα του στρατού

Νέα στοιχεία για την τραγωδία στη Λεωφόρο Μεσογείων, με θύμα έναν 28χρονο.

Ένστολος και συγκεκριμένα Αρχισμηνίας της Πολεμικής Αεροπορίας, μόλις 28 ετών, ήταν ο άνδρας που τα ξημερώματα έχασε τη ζωή του στη λεωφόρο Μεσογείων, όταν παρασύρθηκε από δύο αυτοκίνητα.

Το δυστύχημα συνέβη στις 05:40 στη λεωφόρο Μεσογείων, όταν το θύμα προσπάθησε να διασχίσει κάθετα τη λεωφόρο – στο ρεύμα προς Αθήνα – στο ύψος της γέφυρας Καλατράβα στην Κατεχάκη.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, τον άτυχο αρχισμηνία αρχικά παρέσυρε ένα υπηρεσιακό όχημα του στρατού με συμβατικές πινακίδες το οποίο οδηγούσε φαντάρος και «κατέβαινε» τη λεωφόρο Μεσογείων στο ρεύμα προς Αθήνα. Τον πέταξε στον αντίθετο ρεύμα, όπου και εκεί παρασύρθηκε από δεύτερο αυτοκίνητο, βρίσκοντας τελικά τραγικό θάνατο.

Πληροφορίες του ΣΚΑΪ αναφέρουν πως ο άτυχος αρχισμηνίας προσπαθούσε να προλάβει το λεωφορείο που θα τον μετέφερε στην Τανάγρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Αχτσιόγλου: Οι γενικευμένοι πλειστηριασμοί δεν είναι ατύχημα - Είναι στρατηγική της κυβέρνησης Μητσοτάκη
Φαίη Σκορδά: Τι έπαθε κι έφυγε τρέχοντας από το πλατό
Chevron Right