Ελλάδα

Θρίλερ με την εξαφάνιση στο Μεσολόγγι: Στον Εισαγγελέα για το μαχαίρι ο ύποπτος – «Επέστρεψα τα χρήματα στον Μπάμπη»

Η εμπλοκή του 50χρονου στην εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι

Το κατώφλι του Εισαγγελέα Μεσολογγίου περνά σήμερα, Δευτέρα ο 50χρονος, ο οποίος είναι ο τελευταίος άνθρωπος που είδε ζωντανό τον 31χρονο Μπάμπη που αγνοείται για τέταρτο 24ωρο στο Μεσολόγγι.

Ο 50χρονος δεν κατηγορείται για την εξαφάνιση αλλά για το νόμο περί όπλων, διότι βρέθηκε στην κατοχή του ένα μαχαίρι. Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου παρέμεινε κρατούμενος, με τους αστυνομικούς να του κάνουν πολλές ερωτήσεις σε σχέση με την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη.

Από τις καταθέσεις των συγγενών του αγνοούμενου κυνηγού προκύπτει ότι ο Μπάμπης είχε δανείσει στον 50χρονο 17.000 ευρώ. Στην κατάθεσή του ο 50χρονος διέψευσε τις αναφορές αυτές, καθώς φέρεται να υποστήριξε ότι είχε επιστρέψει στον φίλο του τα λεφτά.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας προσπαθούν να φωτίσουν τα κενά της υπόθεσης. Ο 50χρονος φίλος του Μπάμπη ήταν αυτός που τον μετέφερε το απόγευμα της Πέμπτης με το αυτοκίνητό του σε πάρκινγκ που βρίσκεται στην περιοχή του πρώην ΤΕΙ Μεσολογγίου. Ο 50χρονος είπε στους αστυνομικούς ότι από εκεί ο Μπάμπης θα έφευγε μαζί με άλλο άτομο για να πάνε για κυνήγι. Όταν όμως ο 50χρονος ρωτήθηκε ποιο θα ήταν αυτό το άτομο με το οποίο θα πήγαινε ο 31χρονος για κυνήγι, εκείνος απάντησε ότι δεν γνώριζε και δεν ρώτησε τον Μπάμπη για να μάθει. Έτσι, τον άφησε στο πάρκινγκ και έφυγε. Στην ερώτηση πως θα έφευγε ο Μπάμπης από την περιοχή μετά το κυνήγι φέρεται να απάντησε ότι θα τον έπαιρνε ο φίλος του με το αυτοκίνητό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 50χρονος στη συνέχεια μετέβη στο χωριό Κλεπά στην ορεινή Ναυπακτία, το οποίο βρίσκεται σε απόσταση περίπου τριών ωρών από το σημείο. Οι ίδιες καλά πληροφορημένες πηγές προσθέτουν ότι οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 50χρονο μέσω της άρσης του απορρήτου και του εντοπισμού του στίγματος του κινητού του τηλεφώνου. Στη συνέχεια, τον μετέφεραν στο Τμήμα όπου έδινε για πολλές ώρες κατάθεση. Ο 50χρονος, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, χρωστούσε στον 31χρονο περίπου 20.000 ευρώ. Οι δυο τους ήταν πολύ φίλοι και κάποια στιγμή ο Μπάμπης φέρεται να του έδωσε τα χρήματα αυτά για να τον βοηθήσει.

Ο 31χρονος Μπάμπης θα πήγαινε να κυνηγήσει σε μία περιοχή που χαρακτηρίζεται ως δύσκολη λόγω του ανάγλυφου του εδάφους. Στην περιοχή υπάρχει λίμνη, καλάμια και βαλτώδεις εκτάσεις. Εκεί οι κυνηγοί πιάνουν συνήθως πάπιες. Ομάδες της ΕΜΑΚ αλλά και εθελοντές «χτενίζουν» τον τόπο για να βρουν τον 31χρονο, ενώ στις έρευνες βοηθούν ειδικά εκπαιδευμένοι σκύλοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Με δεμένα χέρια η Δικαιοσύνη απέναντι στη βία ανηλίκων - «Αόρατη» η νομοθεσία
Σήμα για τα F35 τον Φεβρουάριο
Chevron Right