Ελλάδα

Πάτρα: Αγωνία για την 16χρονη μαθήτρια με μηνιγγίτιδα – Δίνει μάχη στη ΜΕΘ

Ώρες αγωνίας για την 16χρονη στην Πάτρα που διαγνώστηκε με μηνιγγίτιδα.

Σε κρίσιμη κατάσταση η 16χρονη με μηνιγγίτιδα από την Πάτρα, καθώς εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ.

Οι υγειονομικές αρχές ιχνηλατούν τις επαφές της, ενώ έκλεισαν δύο σχολεία της περιοχής, τα οποία δε θα λειτουργήσουν μέχρι την Τρίτη 29 Οκτωβρίου.

Το κορίτσι λιποθύμησε κατά τη διάρκεια μαθήματος και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου έγιναν εξετάσεις και βγήκαν θετικές στο μηνιγγιτιδόκοκκο.

Αμέσως, έκλεισε το 2ο ΕΠΑΛ που φοιτούσε, όπως και το 6ο ΕΠΑΛ Πάτρας, μέχρι την Τρίτη, 29 Οκτωβρίου.

Η ανακοίνωση της διεύθυνσης του σχολείου:

«Σας ενημερώνουμε ότι σε συνέχεια ενημέρωσης που λάβαμε πριν από λίγο από το νοσοκομείο, να ακολουθήσουμε το πρωτόκολλο πρόληψης και να αποφύγουμε τους κλειστούς χώρους και τις επαφές.

Δεν έχουμε πλήρη ενημέρωση για ό,τι συνέβη. Θα σας ενημερώσουμε, αλλά το σχολείο θα μείνει σήμερα κλειστό», ανέφερε η ανακοίνωση του σχολείου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Αμαλιάδα: Νέα καταγγελία για βρέφος που κινδύνευσε να πεθάνει παρουσία της 24χρονης μητέρας
Με «καπέλο» 200 εκατ. τα self tests για τον καρκίνο του παχέος εντέρου
Chevron Right