Ελλάδα

Ηράκλειο: Καλύτερα στην υγεία της η γυναίκα που δέχτηκε 14 μαχαιριές από τον αρραβωνιαστικό της

Ο 36χρονος που μαχαίρωσε την αρραβωνιστικιά του πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Παρασκευή

Καλύτερη είναι η κατάσταση της υγείας της 36χρονης από την Κρήτη, η οποία το βράδυ της Κυριακής δέχθηκε πολλαπλές μαχαιριές από το χέρι του αρραβωνιαστικου της.

Η κοπέλα νοσηλεύεται πλεον στην Χειρουργική Κλινική του ΠΑΓΝΗ, καθώς χθες οι γιατροί αποφάσισαν να τη βγάλουν από τη ΜΕΘ.

Στην ίδια κλινική βρίσκεται και ο σύντροφός της, φρουρούμενος, αλλά σε άλλο δωμάτιο και φαίνεται να μην έχει κατανοήσει τι έχει συμβεί.

Χθες εισαγγελέας και ανακριτής πήγαν στο ΠΑΓΝΗ προκειμένου να δουν τον 36χρονο δράστη. Όπως αναφέρουν πληροφορίες του cretapost, ο 36χρονος φέρεται να άκουσε τις ποινικές διώξεις χωρίς καμία απολύτως αντίδραση δείχνοντας πως δεν έχει καταλάβει τα όσα έχουν συμβεί.

Σε βάρος του ασκήθηκαν διώξεις για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία και απείθεια.

Στη συνέχεια ο 36χρονος πήρε προθεσμία για την Παρασκευή προκειμένου να απολογηθεί.

Μάλιστα, οι δικηγόροι του μετά από μία συζήτηση που είχαν μαζί του κατάλαβαν πως η κατάσταση της ψυχικής του υγείας χρήζει εξέτασης. Έτσι, ετοιμάζονται να υποβάλλουν αίτημα για να νοσηλευτεί σε δημόσιο ψυχιατρείο και να ανασταλεί για τρεις μήνες η ποινική διαδικασία.

Τι κατέθεσε η 36χρονη

Aυτό το οποίο προκαλεί εντύπωση και ίσως συνηγορεί με το γεγονός οτι ο δράστης χρήζει ψυχικής φροντίδας, είναι το γεγονός ότι στην πρώτη της κατάθεση στους αστυνομικούς η 36χρονη ανέφερε πώς δεν είχε προηγηθεί καυγάς και ότι απλώς βλέπανε μία ταινία.

Ο δράστης έσκυψε, φίλησε την 36χρονη, της είπε «σ’αγαπώ» και μετά από λίγο βρέθηκε σε κατάσταση αμόκ και άρχισε να την χτυπά με μανία.

«Δεν είχε προηγηθεί κανένας απολύτως καυγάς με τον σύντροφο μου. Ήμασταν στο μπαλκόνι. Αντέδρασε ξαφνικά σαν να βρέθηκε σε κατάσταση αμόκ άρπαξε το μαχαίρι και άρχισε να με χτυπά. Κατάφερα να διαφύγω. Βγήκα στο δρόμο. Δεν με ακολούθησε», δήλωσε η 36χρονη.

αποπειρα ανθρωποκτονιας μαχαιρωσε κρητη

Το χρονικό της υπόθεσης

Όλα συνέβησαν όταν το ζευγάρι βρισκόταν στο σπίτι του στην περιοχή του Κορώνη Μαγάρα. Χωρίς να συμβεί τίποτε απολύτως και ενώ οι δυο τους κάθονταν στον καναπέ ο 36χρονος παίρνει ένα μαχαίρι από την κουζίνα και χτυπά με 14 μαχαιριές την 36χρονη.

Η άτυχη γυναίκα κατάφερε και βγήκε έξω από το σπίτι, μέσα στα αίματα, ζητώντας βοήθεια.

Γείτονες που άκουσαν τον καβγά του ζευγαριού, ειδοποίησαν τις αρχές.

Όταν ο 36χρονος είδε τη σύντροφό του μέσα στα αίματα, με το ίδιο μαχαίρι αυτοτραυματίσθηκε στην κοιλιά και προσπάθησε να βάλει φωτιά στο σπίτι.

Στο σημείο έσπευσαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, που παρέλαβε τους τραυματίες και τους μετέφερε στο νοσοκομείο με συνοδεία αστυνομίας.

Την ίδια ώρα τη φωτιά που έβαλε ο 36χρονος κατάφεραν και έσβησαν οι γείτονες οπότε δεν χρειάστηκε η συνδρομή των δύο οχημάτων της Πυροσβεστικής που έφτασαν στο σημείο.

αποπειρα ανθρωποκτονιας μαχαιρωσε κρητη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Γιάννης Φλωρινιώτης: Η χιουμοριστική ανάρτηση για την κηδεία του λίγο πριν πεθάνει
Μουτσινάς εναντίον Λιάγκα: «Βγήκε και είπε σε ποιο νοσοκομείο είμαι κι έστειλε και κάμερα»
Chevron Right